Arrangement

DI Digitals nytårskur 2023

En ny virkelighed – rummer digitalisering svaret?

Du inviteres hermed til at deltage i DI Digitals nytårskur 2023 i Industriens Hus.

Torsdag den 12. januar kl.15:00-18:00

Verden har fundamentalt forandret sig på utrolig kort tid. Vi står i en uforudsigelig tid, hvor dilemmaer og udfordringer står i kø, og det skaber en ny virkelighed, som vi skal lære at navigere i. For hvordan tager vi tidens udfordringer og dilemmaer og vender dem til muligheder?

Med en energi- og forsyningskrise, der puster til inflationen, og en klimakrise, der er kompleks og vanskelig at tackle, samtidig med et EU der med ét står over for en øget cybertrussel, men som også kalder på ”Digital Suverænitet”, er der mange bolde i luften, som erhvervslivet skal jonglere med.

Og det kalder på nye perspektiver.

De perspektiver skal vi udforske i fællesskab på DI Digitals nytårskur 2023, hvor vi inviterer førende erhvervsledere og politikere til at dele deres perspektiver på og erfaringer med tidens helt centrale udfordringer, og hvordan vi som branche kan omstille os til den nye virkelighed.  

Tilmeld dig festlighederne og kickstart det nye år i fællesskab med ligesindede fagfæller.

Dørene åbner kl. 14:30

Program

 • Velkomst

  Velkomst ved Rikke Hougaard Zeberg, branchedirektør i DI Digital

 • EU under lup

  Bliv klogere på EU's politiske situation, når adm. direktør for Tænketanken Europa, Lykke Friis, fortæller om, hvilke indsatser, der er sat i søen for at tackle samfundsudfordringerne, og hvilken betydning det har for den digitale og teknologiske transformation.

 • Tech and Trends

  Hør EG og FOSS dele deres løsningsveje og perspektiver på to af tidens største samfundsudfordringer, heraf:
  - Oplæg ved Mikkel Bardram, CEO, EG, om teknologi som katalysator for grøn omstilling: Hvordan skal digitalisering bidrage til en grønnere fremtid?
  - Oplæg ved Rasmus Blom, Senior Vice President, FOSS Software Services Division, om europæisk digital suverænitet: Hvordan skal dansk erhvervsliv positionere sig og samtidig bevare internationale relationer?

 • Politisk Peptalk

  Politisk peptalk ved digitaliserings- og ligestillingsminister, Marie Bjerre. I den politiske peptalk vil vi høre nærmere om, hvilke ambitioner ministeren har for det digitale område, og hvad fremtiden bringer for den digitale branche på nationalt plan.

 • Branchestatus

  Branchestatus ved André Rogaczewski, formand for DI Digital.

 • Networking, champagne og kanapéer

  Netværk til søde musikalske toner, og et glas champagne. Oplev kunsteren, Ida Kvetny's, digitale værker, som bruger blockchain, AR og VR teknologi.