Arrangement

DI Digital Årsdag 2024

Kom med, når vi til DI Digitals årsdag den 27. august sætter spot på teknologiens bidrag til at styrke vores produktivitet og velfærd i EU.

Europa-Parlamentsvalget er netop overstået – men arbejdet er først lige begyndt! Vi står nemlig over for en kæmpe udfordring. De teknologiske landvindinger finder i dag sted langt væk fra Danmark og langt væk fra Europa. Det betyder ikke blot, at den nyeste viden og de nyeste opfindelser ikke længere sker tæt på os, men også, at vi i EU på sigt kan miste økonomisk fodfæste og mulighed for at præge den globale dagsorden.  

Så hvordan kan vi sikre bedre vilkår for udvikling og vækst i Danmark og i EU og dermed styrke vores konkurrenceevne overfor verden omkring os? 

På DI Digitals årsdag forsøger vi at finde svaret ved at sætte spot på teknologiens bidrag til at styrke både vores produktivitet og vores velfærd. Vi ser desuden på, hvilke muligheder vi i Danmark har for at præge den teknologiske udvikling fremadrettet, og hvorfor investering i teknologi, og ikke kun regulering, bør komme endnu højere op på den politiske dagsorden.

Vi ser frem til at byde jer velkommen, når vi inviterer politikere, meningsdannere og eksperter ind til endnu en festlig årsdag med skarpe keynotes og debatter og selvfølgelig med god mulighed for at netværke med resten af branchen.

Programmet starter kl. 13.30 med ankomst fra kl. 13.00. Vi slutter dagen af med drinks og tapas på DI’s tagterrasse fra kl. 16.00-18.00. 

Endeligt program kommer snarest.

Maria Helena Birkman Smith

Maria Helena Birkman Smith

Konsulent

Kirstine Finnemann Arendal

Kirstine Finnemann Arendal

Chefkonsulent

Lucia Veronika Albrechtsen-Bittner

Lucia Veronika Albrechtsen-Bittner

Konferencekoordinator