Arrangement

Brug Security by Design – opnå sikre udviklingsprocesser i en verden med AI, EU og legacy code

Nu slår vi dørene op for en konference, hvor der stilles skarpt på, hvordan vi kan indtænke sikkerhed fra start gennem Security by Design.

De fleste udviklere ser Security by Design-metoden som et positivt bekendtskab. ”Der er helt klart noget, vi skal gøre mere ud af og tænke mere ind i vores fremtidige udvikling og vores fremtidige produkter". Sådan lyder det fra PDM Technology Group, der ikke kendte til metoden, men har lært at bruge den: ”Så kan vi fremover selv finde ud af, hvad der er vigtigt at få lukket, og hvad der er ligegyldigt. Det var rigtig godt.” 

Konferencen løber af stablen den 13. marts, hvor vi sammen skal blive klogere på- finde værdien i Security by Design. indblik i de vigtigste værktøjer til sikker softwareudvikling og hør om de fremtidige krav, som metoden kan hjælpe jer med at leve op til, når kunder, EU og AI lægger pres på jeres software og produkter.

Mød nogle af landets skarpeste forskere og aktører inden for Security by Design, samt en række virksomheder, der har højnet deres modenhedsniveau. Det er gratis at deltage, og den dugfriske viden kommer fra et netop afsluttet 3-årigt projekt om "Security by Design", der med Industriens Fond bag sig har testet guldkornene med forskere og danske virksomheder. 

Konferencen er skabt til jer, der søger inspiration til at styrke jeres konkurrenceevne og ønsker at skabe et stærkere fundament, når I udvikler produkter gennem et øget fokus på sikkerhed. 

Hvorfor deltage? 

Deltag i konferencen og opdag, hvordan en proaktiv integration af sikkerhed tidligt i jeres udviklingsprocesser kan revolutionere jeres virksomheds vilkår. 

Reducer risiko og øg effektiviteten: Reducer potentielle sårbarheder og risici og spar betydelige ressourcer i udviklingsprocessen ved tidligt at integrere sikkerhed. 

Vær på forkant med lovgivningen: indsigt i, hvordan en integreret tilgang til sikkerhed sikrer, at I er på forkant med lovgivning og regler. 

Frigør tid til innovation: Frigør jeres team til at fokusere på innovation og udvikling af høj kvalitet uden afbrydelser eller bekymringer om senere sikkerhedsudfordringer ved at adressere sikkerhed fra starten.  

Styrk jeres position: En solid sikkerhedsstrategi styrker jeres brand, opbygger tillid og differentierer jer i et konkurrencepræget marked. 

Program for dagen

Ida Kia

Ida Kia

Studentermedarbejder

Cecilie Ishøi-Faerstain

Cecilie Ishøi-Faerstain

Konferencekoordinator