Arrangement

The Scandinavian Creative AI Summit 2024

Kom med, når DI slår dørene op for en banebrydende ny konference om kreativit skabende kunstig intelligens d. 21. februar.

The Scandinavian Creative AI Summit (SCAISU) sætter fokus på kreativ kunstig intelligens i film, tv, reklame og designindustrierne. Konferencen skaber rammerne om en dag, hvor der stilles skarpt på, hvad der sker, når AI laver billeder og videoer og næsten opnår en grad af fantasifuldhed og kreativitet, der næsten overgår menneskelig fatteevne.

Konferencen prioriterer et markant kreativt fokus og styrkes yderligere af indlæg fra anerkendte og visionære talere inden for AI og den kreative industri, hvis besøg i Danmark ikke er almindeligt forekommende.

Hvad kan du forvente

  • Skarpt fokus på, hvad der sker, når AI laver billeder og videoer, der bliver tæt på mere fantasifulde og kreative end levende mennesker
  • Ny viden om, hvordan generativ AI kan revolutionere indholdsproduktion og måden, vi tænker kreativitet i dag
  • Indlæg omhandlende de ophavsretsmæssige udfordringer, der opstår som følge af udviklingen inden for skabende kreativ kunstig intelligens
  • Præsentationer fra 12 af de mest anerkendte og visionære talere inden for områderne AI og den kreative industri

Konferencen henvender sig primært til: Advertising Executives, der søger at udnytte AI til innovative kampagner, brandmanagers og content creators, som sigter efter at skalere og forbedre deres indhold med AI. Derudover, film- og TV-producenter, som vil integrere kunstig intelligens i produktionen samt kreative professionelle, der er nysgerrig på krydsfeltet mellem AI og kreativitet.

Obs. Som medlem af DI får du 25% rabat på billetprisen.