Arrangement

Digital Tech Summit

Den 30.november - 1. december inviterer vi i samarbejde med danske virksomheder til Digital Tech Summit i Øksnehallen i København!

Deltag i Digital Tech Summit når vi i samarbejde med danske universiteter åbner op for Digital Tech Summit. Som medlem af DI kan du få 50% på din entrebillet! Brug koden: DIDigital1234

Digital Tech Summit er en konference, en deludstilling og til dels et sted for netværksaktiviteter. Her kan administrerende direktører for teknologivirksomheder, forskere, studerende, hurtigt voksende startups, politikere deltage og stille spørgsmålet:

Hvor skal vi hen på den digitale dagsorden? Er det på tide at gentænke vores mål i en ny verden? Og hvordan kan digitale teknologier som kunstig intelligens, robotter, cybersikkerhed, tingenes internet, 5G tage os videre, skabe nye job og løse nogle af de store samfundsmæssige udfordringer, vi står over for, såsom klimaforandringer, sundhedspleje og sygdomsforebyggelse osv.

Digitale teknologier er med til at drive altafgørende forandringer i alle niveauer af vores samfund. Derfor er visionen for Digital Tech Summit, at skabe det førende forskningsbaserede teknikmøderum i de nordiske lande for at interagere og debattere de seneste opdagelser, deltage i matchmaking-begivenheder og generere nye ideer.