Netværk

Netværk for digital læring

Formålet med netværket er at fremme brugen af digital læring i hele det offentlige uddannelsessystem og i virksomhedernes private uddannelsesaktiviteter.

Netværket for digital læring skal være en toneangivende spiller i at fremme digital læring. 

Målgruppe

Netværkets målgruppe er danske leverandører af digitale læringsløsninger. 
Det er gratis at deltage, og er betinget af medlemskab af DI Digital.

Formål:

1) at fremme brugen af digital læring i hele det offentlige uddannelsessystem og i virksomhedernes private uddannelsesaktiviteter

2) at afdække status, muligheder og udfordringer i forbindelse med digital læring

3) at foreslå gennemførelse af offentlige initiativer som styrker udviklingen og markedet for digital læring

4) at Danmark skal være et internationalt anerkendt forgangsland for digital læring under brandet Digital Denmark - EdTech

Møder 2020

  • kl. 14.00-16.00 Netværk for digital læring

   Fokus er på generel videndeling, og herudover aflægger Kontorchef Finn Togo fra Styrelsen for IT og læring besøg i netværket med et oplæg om muligheder og udfordringer for digital læring i uddannelsessystemet.

  • Kl. 14.00-15.00 Netværk for digital læring

   Mødets formål er at udveksle erfaringer og dele viden i lyset af Corona-situationen med fokus på, hvordan netværkets medlemmer har håndteret situationen: Hvordan er medlemmerne påvirket? Hvad har den store opmærksomhed omkring digital læring betydet for medlemmerne? Hvilke tiltag har medlemmerne taget? Mødet afholdes via Skype.

  • kl. 14.00-15.30 Netværk for digital læring

   På mødet vil medlemmerne indledningsvist udveksle erfaringer fra Corona-krisen, hvorefter der vil være et oplæg fra det danske generalkonsulat i München vedr. eksportmulighederne i Tyskland og oplæg fra Branchedirektør i DI Service, Jakob Scharff om offentlige udbud. Mødet afholdes via Skype.

  • kl. 13:00-15:00 Netværk for digital læring

   Director Rune Heiberg Hansen, Damvad Analytics aflægger besøg i netværket med et oplæg om brug af data og analytics til at udvikle digital læring.

  • kl. 09.00-11.00 Netværk for digital læring

   Dagsorden følger.

Bo Wiberg

Chefkonsulent

 • Direkte +45 3377 3081
 • Mobil +45 5213 2382
 • E-mail bowi@di.dk