Netværk

Netværk for digital læring

Formålet med netværket er at fremme brugen af digital læring i hele det offentlige uddannelsessystem og i virksomhedernes private uddannelsesaktiviteter.

Netværket for digital læring skal være en toneangivende spiller i at fremme digital læring. 

Målgruppe

Netværkets målgruppe er danske leverandører af digitale læringsløsninger. 
Det er gratis at deltage, og er betinget af medlemskab af DI Digital.

Formål:

1) at fremme brugen af digital læring i hele det offentlige uddannelsessystem og i virksomhedernes private uddannelsesaktiviteter

2) at afdække status, muligheder og udfordringer i forbindelse med digital læring

3) at foreslå gennemførelse af offentlige initiativer som styrker udviklingen og markedet for digital læring

4) at Danmark skal være et internationalt anerkendt forgangsland for digital læring under brandet Digital Denmark - EdTech

Møder 2023-2024

  • 14:00-15:00 Møde i netværk for digital læring

   På mødet sætter vi fokus på AI Act og betydningen for digital læring.

  • 14:30-15:30 Møde i netværk for digital læring

   Ed tech-ekspert Jonathan Viner præsenterer højdepunkter fra verdens største messe om læringsteknologi og dykker ned i de nyeste tendenser inden for XR, brug af læringsdata, AI i læring, og meget mere.

  • Kl. 13:30-16:00 Møde i netværk for digital læring

   Netværksmøde med fokus på generativ AI i undervisning, folkeskoleudspil og digitaliseringsstrategi. Vi fik under mødet besøg af Birgitte Vedersø, forperson for Undervisningsministerens ekspertgruppe om brug af generativ AI samt branchedirektør i DI Digital, Camilla Ley Valentin.

  • Kl. 13:00-16:00 Møde i netværk for digital læring

   Til dette netværksmøde vil vi få (online) besøg af Simona Petkovaormation, der er Policy Officer, DG Education, Youth, Sport and Culture i Europa-Kommissionen. Hun vil bl.a. give et oplæg om EU's Digital Eductaion Plan. På dagen vil vi også få besøg af Maria Schmelling Minard, Innovationskunsulent hos Københavns Universitet, der vil give en indføring i hendes arbejde med at skabe gode learning experiences og med at anvende læringsdata på KU.

Bo Wiberg

Bo Wiberg

Chefkonsulent