DI's websystemer er lukket for login søndag d. 26. maj pga. vedligeholdelse. Arrangementstilmelding og øvrige loginfunktioner vil være utilgængelige.

Netværk

Netværk for IoT og Big Data

Se netværksmøder, målgruppe og formål for netværket

IoT og Big Data netværket samler virksomheder, der er medlem af DI Digital, og forskere, der arbejder med embedded systemer, netværk og teknologiløsninger til IoT, og som ønsker at indgå i en åben erfaringsudveksling om egne projekter og erfaringer.

 

Målgruppe

Netværket er åbent for alle medlemmer der ønsker at udveksle erfaring og få indsigt i brug af IoT og Big Data i deres virksomhed.

Formål:

  1. Erfaringsudveksling: Netværket vil drøfte videnbehov, teknologibarrierer og muligheder ift. at udvikle IoT-baserede produkter og løsninger og dele erfaringer om tekniske metoder, modeller og processer med IoT-udvikling.
  2. Dialogforum: Netværket vil have en løbende dialog om, hvordan vi får transformeret de eksisterende virksomheder, som ikke er gået ind i IoT, herunder erfaringer med at få kunder og brancher til at gå i gang med at udvikle IoT-produkter.
  3. Videsnindsamling: Netværket vil indhente og formidle viden om, hvordan industrielt baserede virksomheder starter og konceptualiserer IoT-ydelser.

Morten Kristiansen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4808
  • Mobil +45 2437 0173
  • E-mail mokr@di.dk