Netværk

IoT-netværket

IoT-netværket er for DI Digitals medlemmer, der er interesserede i IoT- og Smart City-løsninger. Netværket har fokus på erfaringsudveksling, teknologiske strømninger, forretningsudvikling, showcasing samt at være referencepunkt for IoT-relevant lovgivning og politik.

Målgruppe

IoT-netværket er for DI Digitals medlemmer, der er interesserede i IoT- og  Smart City-løsninger. Netværket er åbent for alle medlemmer, der ønsker at udveksle erfaring og få indsigt i brug af IoT i deres virksomhed.

Formål:

 1. Erfaringsudveksling: Netværket vil drøfte videnbehov, teknologibarrierer og muligheder ift. at udvikle IoT-baserede produkter og løsninger og dele erfaringer om tekniske metoder, modeller og processer med IoT-udvikling.
 2. Dialogforum: Netværket vil have en løbende dialog om, hvordan vi får transformeret de eksisterende virksomheder, som ikke er gået ind i IoT, herunder erfaringer med at få kunder og brancher til at gå i gang med at udvikle IoT-produkter.
 3. Vidensindsamling: Netværket vil indhente og formidle viden om, hvordan industrielt baserede virksomheder starter og konceptualiserer IoT-ydelser.

Møder 2023

  • kl. 14-16 Netværksmøde hos Prevas i Herlev

   Vi er på virksomhedsbesøg hos Prevas. Herudover skal vi bl.a. se på indbygget sikkerhed i IoT-produkter i medfør af Cyber Resilience Act.

  • kl. 10-12 Netværksmøde hos NCC i Søborg

   Tema: IoT i bygninger. Fællesmøde med DI Bygs IT-politiske udvalg.

  • Kl. 14-16 Netværksmøde hos Trifork i Nordhavn

   Tema: Anvendelse af AI i forhold til IoT-baseret data

  • Netværksmøde

   Under forberedelse

Webinar: Smart city - sådan kommer vi videre.

Smart City løsninger er blevet modne og kommuner, byer og virksomheder er i stigende grad blevet klar til at anvende dem – men der er stadig usikkerhed i markedet om hvordan man kommer godt i gang hermed. Webinaret tilbyder en konkret startpakke til Smart City-løsninger med viden om offentlig støtte, innovationssystemer, standarder og anbefalinger, oversigt over markedet og endelig krydret med masser af konkrete eksempler på Smart City løsninger.

Se webinaret her.

Webinar: Se værdien i IoT

Mere end hver fjerde virksomhed bruger i dag IoT til at digitalisere deres forretning. Fx ved at indhente data fra sensorer, skabe en digital twin, styre robotter, anvende billedgenkendelse, temperaturstyring, predicitive mangement og meget mere.

Med dette webinar om IoT skaber vi mere inspiration og komme med gode råd til at komme i gang med IoT og for virksomheder, som allerede er i gang, ser vi på, hvordan man skaber mere værdi med mere data. Vi kommer med eksempler fra flere sektorer og på forskellige områder og endelig vil webinarets keynote – Jan Damsgaard, professor fra CBS sætte scenen i forhold til hvordan IoT kan skabe nye forretningsmodeller.