Netværk

IoT-netværket

IoT-netværket er for DI Digitals medlemmer, der er interesserede i IoT- og Smart City-løsninger. Netværket har fokus på erfaringsudveksling, teknologiske strømninger, forretningsudvikling, showcasing samt at være referencepunkt for IoT-relevant lovgivning og politik.

Målgruppe

IoT-netværket er for DI Digitals medlemmer, der er interesserede i IoT- og  Smart City-løsninger. Netværket er åbent for alle medlemmer, der ønsker at udveksle erfaring og få indsigt i brug af IoT i deres virksomhed.

Formål:

  1. Erfaringsudveksling: Netværket vil drøfte videnbehov, teknologibarrierer og muligheder ift. at udvikle IoT-baserede produkter og løsninger og dele erfaringer om tekniske metoder, modeller og processer med IoT-udvikling.
  2. Dialogforum: Netværket vil have en løbende dialog om, hvordan vi får transformeret de eksisterende virksomheder, som ikke er gået ind i IoT, herunder erfaringer med at få kunder og brancher til at gå i gang med at udvikle IoT-produkter.
  3. Vidensindsamling: Netværket vil indhente og formidle viden om, hvordan industrielt baserede virksomheder starter og konceptualiserer IoT-ydelser.
Morten Kristiansen

Morten Kristiansen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4808
  • Mobil +45 2437 0173
  • E-mail mokr@di.dk