Netværk

Founder/CEO netværk for digitale startups

DI Digital faciliterer et eksklusivt netværk for foundere og digitale startup-virksomheder. Netværket er til for at muliggøre og dyrke vidensdeling, idéudveksling og sparring mellem deltagerne.

Netværket er et rum, hvor foundere og startups samt eksperter på forskellige fagområder kan mødes, sparre, og hjælpe hinanden med at løse udfordringer – store som små - på områder som finansiering, fastholdelse af medarbejdere, samarbejdet med bestyrelsen, forretningsmodeller og virksomhedskultur.

Det er vores målsætning med netværket at sørge for, at medlemmerne skal bruge mindre af deres tid på at overkomme forhindringer, og mere tid på det, de gør bedst – at udvikle deres innovative produkter og vækste deres virksomhed.

Der er et netværk i henholdsvis København og Aarhus som mødes fire gange årligt. Netværket er for alle medlemmer af DI Digital, som beskæftiger sig med digital teknologi, hardware eller software - inklusive iværksættervirksomheder, der anvender digitale teknologier til at udvikle deres koncept.

Lars Rasmussen

Lars Rasmussen

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3079
  • Mobil +45 4016 9454
  • E-mail lara@di.dk