Webinar

Teknologien fra Tesla kan styrke din kvalitetskontrol

Danmark er kendt for at producere kvalitetsprodukter til hele verden, alt fra Grundfos, Louis Poulsen, Danish Crown, Velux, Coloplast og mange andre.

Det kræver et stort fokus på kvalitet i produktionsprocessen og kvalitetskontrol udføres i mange tilfælde manuelt, og det er både omkostningstung, tidskrævende og ofte fejlbehæftet. 
 
Edge Machine Learning-robotter kan sikre ensartethed i kvalitetskontrollen, hvor fejl findes i realtid og sendes tilbage til linjen, så der ikke alene findes fejl, men der også sker en betydelig fejlreduktion på sigt. 
 
Edge Machine Learning-teknologien kræver ikke store investeringer, og kvaliteten har taget et kvantespring i takt med de “selvkørende” bilers fremmarch, da eksempelvis Tesla-bilerne anvender den samme teknologi til at orientere sig i trafikken og derved kører selv. 
 
På dette webinar vil vi forklare teknologien og mulighederne, så alle kan være med. Vi gennemgår en case med Velux - en af Danmarks førende high end produktionsvirksomheder –   hvor teknologien allerede er testet og afprøvet med rigtig gode forretningsmæssige resultater.
 
Har du manuel kvalitetskontrol i dit produkt i dag, vil dette webinar på 45 minutter være givet rigtig godt ud!

Webinaret vil blive gennemført med Branchedirektør Christian Hannibal fra DI, Nicholai Stålung Data Scientist and Machine Learning Expert fra Trifork og Rasmus P. Bisgaard Business Unit Leader også fra Trifork.

Lene Pryds Bach

Praktisk ansvarlig

  • Direkte +45 3377 3359
  • Mobil +45 2060 6999
  • Send e-mail  

Joachim Nørgaard Strikert

Fagligt ansvarlig

  • Direkte +45 3377 4844
  • Mobil +45 2337 9259
  • Send e-mail