Webinar

Kvantecomputere er her – og dine konkurrenter bruger måske allerede teknologien?

Kvantecomputere er ikke længere bare fremtidssnak – teknologien har igennem de seneste år taget et kvantespring og vi ser allerede nu, at der er områder indenfor krypteret kommunikation, IT-sikkerhed og måleudstyr.

Dansk Industri og Trifork har fornøjelsen af, at invitere dig til et GOTO Copenhagen online Tech Update om kvanteteknologi. Her har du mulighed for at møde CCO Line Sørensen fra Trifork, som vil forklare hvorfor kvantecomputere har været et hot emne i tech og give en indflyvning til  de fundamentale principper for kvantecomputere. Vi vil sammen se på konkrete use-cases og fremtidige anvendelsespotentialer. 

Hovedattraktionen vil uden tvivl være verdensstjerne Murray Thom fra D-Wave, som i 20 år har arbejdet og anvendt kvanteteknologi, for kunder som bl.a. VW. Til dem der ikke endnu kender D-Wave, så var de verdens første virksomhed til at sælge computere som udnyttede kvanteeffekter og er stadig langt foran de store tech giganter i forhold anvendt kvanteteknologi.

Murray vil forklare hvordan kvanteteknologien kan forandre måden vi bygger og anvender applikationer på med afsæt i forskellige industrier og cases.

Du kan læse mere HER

Program

  • 14:30 Velkommen

   v. konsulent Lars Rasmussen fra DI Digital

  • 14:35 Introduktion til kvanteteknologien og use-cases

   v. CCO Line Sørensen fra Trifork

  • 15:00 Unboxing Quantum Computing

   v. VP Murray Thom fra D-Wave

Lars Rasmussen

Lars Rasmussen

Konsulent