Webinar

Medlemsworkshop: Sådan får du del i EU-midler, der kan styrke din forretning

Medlemsworkshop: Sådan får du del i EU-midler, der kan styrke din forretning

 • Et hands on webinar, der hjælper din virksomhed videre i.f.t. at søge EU-midler til digitale løsninger

Kom til webinar om EU-midler til forskning, udvikling på det digitale område

DI Digital har den 11. januar afholdt et webinar om indholdet af EU-programmerne med midler til forskning og udvikling af digitale løsninger: Læs mere her

Nu følger vi op og går mere konkret til værks i forhold til, hvordan man som virksomhed kommer i gang med at søge EU’s Horizon program med støtte til digitale løsninger.

Hvordan får man beslutningen truffet internt i virksomheden? Hvordan finder man samarbejdspartnere? Skal man skrive en ansøgning selv, eller skal man have hjælp? På webinaret forsøger vi at komme rundt om alle de praktiske spørgsmål, der dukker op, når man ansøger om EU-midler.

Webinaret henvender sig til teknologivirksomheder, men også til virksomheder, der vil anvende avanceret digital teknologi.

På webinaret vil vi sikre virksomhederne en hjælpende hånd til at komme videre, når man allerede har fået øjnene op for at søge EU Horizon-programmet. Vi får et fælles oplæg og konkrete råd fra en virksomhed og en forsker, der selv har været igennem processen flere gange og beredvilligt deler ud af erfaringerne. Derefter kommer der oplæg fra universiteterne og Eurocenter under Forskningsstyrelsen, som også står klar til at hjælpe virksomhederne videre.

  • Velkomst

   DI Digital

  • Sådan greb vi processen an, og det har vi lært

   Founder/stifter, Ole Green, AGROINTELLI og professor, Peter Gorm Larsen, Department of Electrical and Computer Engineering - Software Engineering & Computing systems – Aarhus Universitet.

  • Sådan finder du forskere til dit projekt

   Forskningsstøttechef, Charlotte Pedersen Jacobsen, AAU Innovation

  • Sådan kan du få hjælp til at forstå mulighederne og til at komme i gang med din ansøgning - fem gode råd, når du søger EU-midler

   Christian Holstein, Specialkonsulent, Uddannelses- og Forskningsstyrelsen/Eurocenter.

  • Diskussion

Anne Rosted

Anne Rosted

Koordinator

Bo Wiberg

Bo Wiberg

Chefkonsulent