Webinar

Webinar: Ram rigtigt med de digitale teknologier

Har du også vanskeligt ved at gennemskue, hvordan du kommer i gang med digitalisering? Hvilke løsninger skal du begynde med? Og hvilke kompetencer skal virksomheden have for at komme i mål? Så er dette webinar lige noget for dig!

På webinaret  får du en introduktion til de udfordringer virksomheder har med digitalisering, og hvilke potentialer det kan udløser for den enkelte virksomhed. Vi vil også give inspiration til, hvordan man som leder bedst understøtter en digital strategi og opbygger en fremtidssikret innovationskultur.

Undervejs suppleres flittigt med virksomhedscases fra bl.a. Velux, Novo Nordisk mfl., ligesom der naturligvis vil være mulighed for spørgsmål i chatten, der besvares løbende

Webinaret gennemføres i samarbejde mellem DI  Ledelse- og virksomhedsudvikling,  TECH DER TÆLLER og CEO/Founder Kelvin Koldsø Nygaard fra Move2x.
 
Du får bl.a. indblik i:
 
- Hvordan udvælges relevant digitalisering i den enkelte virksomhed
- Hvordan får du medarbejdere og kollegaer med på rejsen
 
Webinaret henvender sig til virksomhedsledere, bestyrelsesmedlemmer, ledere med ansvar for digitalomstilling samt ledere generelt set. Der stilles ikke skarpt på en enkelt branche, da dette appellerer bredt ud til alle virksomheder.

Joachim Nørgaard Strikert

Joachim Nørgaard Strikert

Chefkonsulent

Anne Rosted

Anne Rosted

Koordinator