Månedens medlem i DI Digital

Blandt DI Digitals mere end 630 medlemmer er der mange forskellige virksomheder. Hver og en virksomhed byder på noget unikt og interessant. For at give et indblik i virksomhedernes verden udvælger vi hver måned en virksomhed, vi sætter fokus på. Medlemmet får fire skarpe spørgsmål og fortæller om, hvad der optager dem netop nu.

Månedens medlem

 • December 2023

  Aegir Insights

  Aegir Insights leverer abonnementsbaserede software-, data og analyse-, og intelligensløsninger til projektejere, investorer og myndigheder i havvindsindustrien globalt.

  Læs portrættet her
 • November 2023

  Virtio

  Virtio har på få år markeret sig som en afgørende og nytænkende aktør inden for læring og udvikling. De arbejder med nogle af landets største organisationer på tværs af brancher - fra Novo Nordisk og MAN Energy Solutions til KL og HK - hvor de hjælper med alt fra onboarding til medarbejderudvikling. De rådgiver og udvikler strategierne, ligesom de skaber det digitale læringsindhold. Det er video, podcast og spil i en kvalitet, som man kender det fra streaming og TV.

  Læs portrættet her
 • Oktober 2023

  Duckwise

  Siden 2011 har Duckwise designet hundredvis af produkter. Vi har hjulpet alt fra mindre startups til internationale organisationer og virksomheder.
  Vores team består af knap 50 produktdesignere og specialister, der brænder for at udforske det digitale landskab og skabe digitalt produktdesign, som gavner mennesker og organisationer.
  Sammen med vores samarbejdspartnere omdanner vi komplekse udfordringer til brugervenlige produkter, der har en positiv indvirkning på bundlinjen. Vi laver ikke bare løsninger der kan bruges, men løsninger, som folk har lyst til at bruge.

  Læs portrættet her
 • September 2023

  Cibicom

  Cibicom Gruppen består af fire virksomheder: Infrastruktur, kommunikations- og televirksomheden Cibicom A/S; Sense Solutions som udvikler og leverer IoT-løsninger; Telpartner i Danmark og Sverige, som er specialist i design og drift af indendørs kommunikationsløsninger, herunder distribuerede antennesystemer (DAS); og servicevirksomheden Cibicom Services, der udfører installation og serviceopgaver for blandt andet teleoperatører i Norden samt producerer og rejser tilhørende master til mobiltelefoni.

  Læs portrættet her
 • August 2023

  InterMail

  InterMail er et datadrevet kommunikationshus, som rådgiver kunder i at skabe leads, salg samt øge kundeloyaliteten. Vi arbejder sammen med mere end 500 virksomheder, og hjælper dem med at skabe tydelige forretningsmæssige resultater på platforme som Google, Facebook, LinkedIn, Instagram samt via direct mails.

  Læs portrættet her
 • Juli 2023

  GoLearn

  GoLearn slog dørene op i sommeren 2017 med 12 online kurser i digital marketing. Målet var at give brugerne adgang til Danmarks førerende eksperter, uden at de skulle forlade kontorstolen. Visionen er at kompetenceløfte og gøre læring let tilgængeligt for hele det danske erhvervsliv ved at destillere viden fra landets førende fageksperter (i alt fra Excel til ledelse) ned i nogle prisvenlige, innovative og underholdende online kurser, der matcher den tårnhøje produktionskvalitet, som du er vant til at se om aftenen på Netflix.

  Læs portrættet her
 • Juni 2023

  Lexoforms

  Lexoforms er en virksomhed, der har specialiseret sig i at hjælpe SMV'er med at dokumentere GDPR på en brugervenlig, uvildig og juridisk korrekt måde. Lexoforms tilbyder et simpelt online værktøj til dokumentation af lovpligtige persondata.

  Læs portrættet her
 • Maj 2023

  Auditdata

  Auditdata hjælper høreapparatudbydere med at forbedre den kliniske pleje og drive deres forretningsresultater og vækst. Deres prisvindende og datadrevne løsninger henvender sig til kunder i alle stadier af høreapparatets livscyklus.

  Læs portrættet her
 • April 2023

  Onomondo

  Onomondo tilbyder virksomheder en unik software baseret IoT technology stack, som forener eksisterende netværk over hele verden hvilket baner vejen for nye - og langt mere effektive - muligheder indenfor IoT projekter.

  Læs portrættet her
 • Februar 2023

  Odico

  Odico er førende i verden inden for robotteknologi til byggeindustrien. Odicos mission er at accelerere byggeindustriens omstilling mod CO2 reduktion, forbedret arbejdsmiljø og effektivisering sammen med industriens ledende aktører.

  Læs portrættet her
 • Januar 2023

  TRIMIT

  TRIMIT udvikler og leverer branchespecifikke ERP-løsninger til mode- og møbelbranchen samt til industrien. Løsningerne er baseret på Microsoft Dynamics-platformen. TRIMIT beskæftiger ca. 130 specialister som betjener over 500 kunder i 15 lande.

  Læs portrættet her
 • December 2022

  AeroGuest

  AeroGuest arbejder med hoteller i 14 forskellige lande og bruger den store mængde data til at forbedre hotel- og gæsteoplevelsen ved brug af AeroGuest

  Læs portrættet her
 • November 2022

  Vertica

  Vertica er et dedikeret e-handelshus med 120 medarbejdere. De har eksisteret i 20 år og sammen med Danmarks mest ambitiøse virksomheder nytænker og udvikler vi prisvindende e-handelsløsninger til B2B og B2C.

  Læs portrættet her
 • Oktober 2022

  Ordrestyring

  Ordrestyring gør det nemmere at planlægge hverdagen, registrere timer og materialer og sende tilbud med få klik. Du får overblik over både opgaver og rapporter, og din dokumentation ligger trygt gemt i systemet.

  Læs portrættet her
 • September 2022

  Astralis

  Astralis er en førende e-sportorganisation, der i øjeblikket driver 5 hold under Astralis-mærket i Counter-Strike (CS:GO), League of Legends of Legends (LoL), Rainbow Six: (R6), Fortnite og FIFA. 

  Læs portrættet her
 • August 2022

  hoej.dk

  hoej.dk driver afdøde.dk, et annoncesystem for bedemænd samt en annonce- og mindeportal for danskerne. På afdøde.dk kan man søge efter afdøde (pt. ca. 500.000 annoncer), og man kan sende hilsner, tænde lys og lægge film og billeder op på mindesiderne.

  Læs portrættet her
 • Juni 2022

  MiWire

  MiWire er en teknologivirksomhed grundlagt i 2016, der udvikler innovative løsninger til en hurtig og stabil internetforbindelse over mobilnetværket.

  Læs portrættet her
 • Maj 2022

  Kahoot!

  Månedens medlem i maj 2022 er Kahoot!. Siden 2013 har Kahoot! opbygget et globalt brand inden for engagerende læring for millioner af mennesker, både i sociale og professionelle sammenhænge.

  Læs portrættet her
 • April 2022

  Precio Fishbone

  Månedens medlem i april er Precio Fishbone. Precio Fishbone arbejder primært med intranetløsninger, hvor de digitaliserer videndeling, samarbejde og kommunikation i danske og internationale virksomheder.

  Læs portrættet
 • Marts 2022

  Cirqle

  Månedens medlem i marts 2022 er Cirqle. Cirqle har skabt et cirkulært system, som muliggør emballagegenbrug til mad- og drikkevarer-hjemmeleveringer.

  Læs portrættet
 • Februar 2022

  2021.AI

  Månedens medlem i februar 2022 er 2021.AI. 2021.AI er en hurtigt voksende AI teknologivirksomhed, der understøtter implementering af AI på tværs af industrier globalt.

  Læs portrættet
 • December 2021

  Kyndryl

  Månedens medlem december 2021 er Kyndryl. Kyndryl er en ny virksomhed. De er verdens største IT-infrastrukturleverandør og drifter meget af den samfundskritiske IT- infrastruktur i Danmark.

  Læs portrættet
 • November 2021

  EG

  Månedens medlem i november 2021 er EG. EG er en markedsledende leverandør af branchespecifik standardsoftware til private og offentlige kunder i Norden.

  Læs portrættet
 • Oktober 2021

  Ordbogen A/S

  Månedens medlem i oktober 2021 er Ordbogen A/S. Ordbogen er Skandinaviens største udbyder af online ordbøger, og har siden 2001 skabt en unik digital platform hvor skoler og erhverv kan søge hjælp til alt fra oversættelser, grammatik, synonymer og meget mere.

  Læs portrættet
 • September 2021

  Siteimprove

  I september 2021 er Siteimprove månedens medlem. Vi har spurgt Camilla Simonsen, Chief of Staff & Managing Director, hos Siteimprove, om, hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

  Læs portrættet
 • August 2021

  Rainmaking

  I august 2021 er Rainmaking månedens medlem. Vi har spurgt Michael Ambjørn, Managing Director hos Urbantech Rainmaking, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

  Læs portrættet
 • Juni 2021

  CrossWorkers

  I juni 2021 er CrossWorkers månedens medlem. Vi har spurgt Hans Henrik Groth, CEO & Founder af CrossWorkers, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

  Læs portrættet
 • Maj 2021

  Khora

  I maj 2021 er Khora månedens medlem. Vi har spurgt Katrine Konyher, Marketing Specialist hos Khora, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

  Læs portrættet
 • April 2021

  Systematic

  I april 2021 er Systematic månedens medlem. Vi har spurgt Flemming Thomsen, Group Senior Vice President hos Systematic, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

  Læs portrættet
 • Marts 2021

  Universal Robots

  I marts 2021 er Universal Robots månedens medlem. Vi har spurgt Mathias Wiklund, VP Global Sales hos Universal Robots, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

  Læs portrættet
 • Februar 2021

  Key2Know

  I februar 2021 er Key2Know månedens medlem. Vi har spurgt Christian Gausbo, COO hos Key2Know, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

  Læs portrættet
 • Januar 2021

  GPV

  I januar 2021 er GPV månedens medlem. Vi har spurgt Bo Lybæk, CEO i GPV, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

 • December 2020

  Moneyflow

  I december 2020 er Moneyflow månedens medlem. Vi har spurgt Kim Ulf Rehfeld Thoden, CEO & Founder hos Moneyflow, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

 • Oktober 2020

  Atos

  I oktober 2020 er Atos månedens medlem. Vi har spurgt Nichlas Hyldgaard, business development & presales lead, om, hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

 • August 2020

  PayProff

  I august 2020 er PayProff månedens medlem. Vi har spurgt dem om, hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

 • Juni 2020

  PDC

  I juni 2020 er PDC månedens medlem. Vi har spurgt Finn Grønskov, CEO hos PDC, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

 • Maj 2020

  O2matic

  I maj 2020 er O2matic månedens medlem. Vi har spurgt Farzad Saber, CPO og Vicebestyrelsesformand hos O2matic, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

 • April 2020

  Intellishore

  I april 2020 er Intellishore månedens medlem. Vi har spurgt Amit Luthra og Sonu Banga, stiftende partnere hos Intellishore, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

 • Marts 2020

  SAS Institute

  I marts 2020 er SAS Institute månedens medlem. Vi har spurgt Henrik Ernlund Pedersen, adm. direktør hos SAS Institute, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer, de står overfor.

 • Februar 2020

  WeZimplify

  I februar 2020 er WeZimplify månedens medelm, og vi har spurgt Sara Schøler Lass, adm. direktør, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

 • Januar 2020

  Gluu

  I januar 2020 er Gluu månedens medlem. Vi har spurgt Søren Pommer, CEO hos Gluu, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

 • December 2019

  Xtel Wireless

  I december 2019 er Xtel Wireless månedens medlem. Vi har spurgt Mogens Durup Nielsen, Business Development and Sales Director hos Xtel Wireless, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

 • November 2019

  Abzu

  I november 2019 er Abzu månedens medlem. Vi har spurgt Jonas Wilstrup, COO og medstifter af Abzu, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

 • Oktober 2019

  Develco

  I oktober 2019 er Develco månedens medlem. Vi har spurgt Jakob Bjerre, CEO hos Develco, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

 • September 2019

  Phiro A/S

  I september 2019 er Phiro A/S månedens medlem. Vi har spurgt Mogens Hansen, CEO hos Phiro A/S, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

 • Juni 2019

  ALPHA-elektronik A/S

  I juni 2019 er ALPHA-elektronik A/S månedens medlem. Kim Engmark, CEO hos ALPHA-elektronik A/S, besvarer fire spørgsmål om, hvem ALPHA-elektronik A/S er, og hvad der optager dem netop nu.

  Læs portrættet
 • Maj 2019

  RISMA Systems

  I maj 2019 er RISMA Systems månedens medlem. Lars Nybro Munksgaard, CEO hos RISMA Systems, besvarer fire spørgsmål om, hvem RISMA Systems er, og hvad der optager dem netop nu.

  Læs portrættet
 • April 2019

  meploy

  I april 2019 er meploy månedens medlem. CEO, Michael Bugaj besvarer fire spørgsmål om, hvem meploy er, og hvad der optager dem netop nu.

  Læs portrættet her:
 • Marts 2019

  Dassault Systèmes

  I marts 2019 er Dassault Systèmes månedens medlem. Sales Lead & Client Executive, Haagen Aas besvarer fire spørgsmål om, hvem Dassault Systèmes er, og hvad der optager dem netop nu.

  Læs portrættet her
 • Februar 2019

  EASYINSPECT

  I februar 2019 er EasyInspect månedens medlem. Direktør Andreas Krickhahn Larsen besvarer fire spørgsmål om, hvem EasyInspect er, og hvad der optager dem netop nu.

  Læs portrættet
 • November 2018

  ADIBUS

  I november 2018 er Adibus månedens medlem. Direktør Henrik Eriksen svarer på fire spørgsmål om, hvem Adibus er, hvad der optager dem netop nu, og hvilke fordele de ser ved at være medlem af DI Digital.

 • Juni - august 2018

  MATKON

  I juni 2018 er MatKon månedens medlem. "Jo mere vi vender blikket ud ad og aktivt tager kontakt til verden omkring os, jo flere positive tilbagemeldinger får vi i forhold til det vi prøver at opbygge her", Head of Business Development and HR, Jeppe Rask Mathiesen.

 • April - maj 2018

  CANOPYLAB

  I april maj 2018 er CanopyLAB månedens medlem. Project Manager & Executive Assistant, Kim Lindgaard Jørgensen, svarer på fire spørgsmål om, hvem CanopyLAB er, hvad der optager dem netop nu, og hvilke fordele de ser ved at være medlem af DI Digital.

 • Marts 2018

  DATA RESPONS

  I marts 2018 er Data Respons månedens medlem. Managing Director, Gilad Mizrahi, svarer på fire spørgsmål om, hvem Data Respons er, hvad der optager dem netop nu, og hvilke fordele de ser ved at være medlem af DI Digital.

 • Januar - februar 2018

  ZENDESK

  I januar og februar 2018 er Zendesk månedens medlem. "Vi skal vise skeptikere, at teknologi kan bruges som katalysator til at forbedre den måde vi lærer på. Som vi ser det, er det vigtigt, at robotter og andre teknologier bruges til at sætte mennesket i centrum frem for at overtage menneskers rolle" - Senior Director of Engineering, Jesper Hvirring Henriksen.