Månedens medlem i DI Digital

Blandt DI Digitals mere end 500 medlemmer er der mange forskellige virksomheder. Hver og en virksomhed byder på noget unikt og interessant. For at give et indblik i virksomhedernes verden udvælger vi hver måned en virksomhed, vi sætter fokus på. Medlemmet får fire skarpe spørgsmål og fortæller om, hvad der optager dem netop nu.

Månedens medlem

 • August 2020

  PayProff

  I august 2020 er PayProff månedens medlem. Vi har spurgt dem om, hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

  Læs portrættet
 • Juni 2020

  PDC

  I juni 2020 er PDC månedens medlem. Vi har spurgt Finn Grønskov, CEO hos PDC, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

  Læs portrættet
 • Maj 2020

  O2matic

  I maj 2020 er O2matic månedens medlem. Vi har spurgt Farzad Saber, CPO og Vicebestyrelsesformand hos O2matic, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

  Læs portrættet
 • April 2020

  Intellishore

  I april 2020 er Intellishore månedens medlem. Vi har spurgt Amit Luthra og Sonu Banga, stiftende partnere hos Intellishore, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

  Læs portrættet
 • Marts 2020

  SAS Institute

  I marts 2020 er SAS Institute månedens medlem. Vi har spurgt Henrik Ernlund Pedersen, adm. direktør hos SAS Institute, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer, de står overfor.

  Læs portrættet
 • Februar 2020

  WeZimplify

  I februar 2020 er WeZimplify månedens medelm, og vi har spurgt Sara Schøler Lass, adm. direktør, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

  Læs portrættet
 • Januar 2020

  Gluu

  I januar 2020 er Gluu månedens medlem. Vi har spurgt Søren Pommer, CEO hos Gluu, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

  Læs portrættet
 • December 2019

  Xtel Wireless

  I december 2019 er Xtel Wireless månedens medlem. Vi har spurgt Mogens Durup Nielsen, Business Development and Sales Director hos Xtel Wireless, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

  Læs portrættet
 • November 2019

  Abzu

  I november 2019 er Abzu månedens medlem. Vi har spurgt Jonas Wilstrup, COO og medstifter af Abzu, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

  Læs portrættet
 • Oktober 2019

  Develco

  I oktober 2019 er Develco månedens medlem. Vi har spurgt Jakob Bjerre, CEO hos Develco, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

  Læs portrættet
 • September 2019

  Phiro A/S

  I september 2019 er Phiro A/S månedens medlem. Vi har spurgt Mogens Hansen, CEO hos Phiro A/S, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

  Læs portrættet
 • Juni 2019

  ALPHA-elektronik A/S

  I juni 2019 er ALPHA-elektronik A/S månedens medlem. Kim Engmark, CEO hos ALPHA-elektronik A/S, besvarer fire spørgsmål om, hvem ALPHA-elektronik A/S er, og hvad der optager dem netop nu.

  Læs portrættet
 • Maj 2019

  RISMA Systems

  I maj 2019 er RISMA Systems månedens medlem. Lars Nybro Munksgaard, CEO hos RISMA Systems, besvarer fire spørgsmål om, hvem RISMA Systems er, og hvad der optager dem netop nu.

  Læs portrættet
 • April 2019

  meploy

  I april 2019 er meploy månedens medlem. CEO, Michael Bugaj besvarer fire spørgsmål om, hvem meploy er, og hvad der optager dem netop nu.

  Læs portrættet her:
 • Marts 2019

  Dassault Systèmes

  I marts 2019 er Dassault Systèmes månedens medlem. Sales Lead & Client Executive, Haagen Aas besvarer fire spørgsmål om, hvem Dassault Systèmes er, og hvad der optager dem netop nu.

  Læs portrættet her
 • Februar 2019

  EASYINSPECT

  I februar 2019 er EasyInspect månedens medlem. Direktør Andreas Krickhahn Larsen besvarer fire spørgsmål om, hvem EasyInspect er, og hvad der optager dem netop nu.

  Læs portrættet
 • November 2018

  ADIBUS

  I november 2018 er Adibus månedens medlem. Direktør Henrik Eriksen svarer på fire spørgsmål om, hvem Adibus er, hvad der optager dem netop nu, og hvilke fordele de ser ved at være medlem af DI Digital.

  Læs portrættet
 • Juni - august 2018

  MATKON

  I juni 2018 er MatKon månedens medlem. "Jo mere vi vender blikket ud ad og aktivt tager kontakt til verden omkring os, jo flere positive tilbagemeldinger får vi i forhold til det vi prøver at opbygge her", Head of Business Development and HR, Jeppe Rask Mathiesen.

  Læs portrættet
 • April - maj 2018

  CANOPYLAB

  I april maj 2018 er CanopyLAB månedens medlem. Project Manager & Executive Assistant, Kim Lindgaard Jørgensen, svarer på fire spørgsmål om, hvem CanopyLAB er, hvad der optager dem netop nu, og hvilke fordele de ser ved at være medlem af DI Digital.

  Læs portrættet
 • Marts 2018

  DATA RESPONS

  I marts 2018 er Data Respons månedens medlem. Managing Director, Gilad Mizrahi, svarer på fire spørgsmål om, hvem Data Respons er, hvad der optager dem netop nu, og hvilke fordele de ser ved at være medlem af DI Digital.

  Læs portrættet
 • Januar - februar 2018

  ZENDESK

  I januar og februar 2018 er Zendesk månedens medlem. "Vi skal vise skeptikere, at teknologi kan bruges som katalysator til at forbedre den måde vi lærer på. Som vi ser det, er det vigtigt, at robotter og andre teknologier bruges til at sætte mennesket i centrum frem for at overtage menneskers rolle" - Senior Director of Engineering, Jesper Hvirring Henriksen.

  Læs portrættet