23.11.21 DI Digital Nyheder

ZAFEHOUZE

DI Digital sætter i denne uge fokus på ZAFEHOUZE. ZAFEHOUZE’s vision er eliminering af cyber-kriminelles muligheder for at få adgang til virksomheders IT-systemer.

Vi har spurgt Niels E. Anqvist, Founder & CEO hos ZAFEHOUZE, om, hvad der optager dem netop nu, og hvilke udfordringer de står overfor.

 

Om ZAFEHOUZE

ZAFEHOUZE’s vision er eliminering af cyber-kriminelles muligheder, for at få adgang til virksomheders IT-systemer. Missionen lykkedes med ZafePass – en unik løsning, designet til alle variationer af cloud miljøer (private, hybrid, public og community). Løsningen giver let og ekstremt sikkert de korrekte brugere adgang – men KUN til de IT-ressourcer, de har behov for, når en række faktorer/sikkerhedspolitikker mødes. De tjek udføres løbende, og er der usikkerhed, så nedgraderes/ændres adgangen automatisk.

ZafePass gør helt enkelt, at alle eksterne hackerforsøg på at tilgå en virksomheds IT-ressourcer preller af som vand på en gås. Malware og Ransomware har derfor ingen effekt – og hjælper derfor med at operationelle driftsstop forhindres. Derudover sænker ZafePass både CAPEX og OPEX betragteligt, da langt færre sikkerhedsløsninger skal anvendes og vedligeholdes.

Hvad optager jer netop nu?

Modenhed! Virksomhedsledere tyr ofte til store (ofte amerikanske) IT-producenter og rådgivere. Måske fordi de tror, at når mange benytter deres løsninger, så bliver det bedre og mere sikkert.

Virkeligheden er en anden. Hackerne er superglade for de valg, IT-ansvarlige har taget de sidste 30 år – det kan man læse om hver dag. Så dét, som har optaget os, er viljen og evnen til at gøre noget. Nu skal vi ud til virksomhederne, som har udfordringer nok. Både i form af kompetencer, kompleksitet og frem for alt økonomisk hovedpine både mht. at beskytte digitale værdier, men også med at undgå ”cyber-extortion”.

Hvad ser I som jeres største mulighed og største udfordring i de kommende år?

Vi har fået muligheden for at ændre ”sikkerhedsgamet”. Virksomheder skal ikke længere lede efter usynlige forbrydere indeni huset og bruge formuer på låsesmede osv. ZafePas eliminerer 90% af virksomhedernes risiko for cyberkriminalitet. Der er kun en mindre intern risiko tilbage.

Vores best-in-class teknologi løser nogle helt klare udfordringer, som specielt er interessant for SMVere, der ofte både er udfordret ift. kompetencer og lavt sikkerhedsfokus.

ZafePass er reelt en løsning alle organisationer kan benytte og let installere. Det giver tilmeld 20-40% lavere driftsomkostninger end de løsninger, de benytter i dag, og som har alle ”hullerne”.

ZAFEHOUZE’s største udfordring som relativ ny virksomhed (selvom vi har arbejdet med avancerede cyber-løsninger i 25 år), er den modstand, vi ofte oplever, når ny teknologi skal evalueres, samt viljen til at ændre på de 30 år gamle måder at gøre tingene på. Eksempelvis benytter alle VPN-løsninger, men det er både driftstunge ikke designet til moderne cloud-baserede services. Det er ZafePass, som ikke kun erstatter VPNs men også flere andre løsninger.

Markedet for denne type løsning, som ZafePass repræsenterer, vil eksplodere, fordi der kommer mere og mere fokus på IT-as-a-Service – altså dét at købe IT, som man køber strøm.

Vi er glade for at have udviklet en løsning, der gør dette muligt.

Stine Nørgaard Christensen
Skrevet af:

Stine Nørgaard Christensen

Relateret indhold