10.02.21 DI Digital Nyheder

Crown Tech ApS

DI Digital sætter fokus på Crown Tech ApS, der er specialiseret i digital innovation og teknologiske services.

Vi har spurgt William Rizqallah, CEO og Founder hos Crown Tech ApS, om, hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor.

Kort om Crown Tech ApS

Crown Tech ApS er et digitalt bureau, som er specialiseret i digital innovation og teknologiske services. De har base i stor Copenhagen-regionen og er et progressivt hold sammensat af kreative, passionerede og dedikerede Tech-eksperter. Crown Tech ApS hjælper små og mellemstore virksomheder med at øge deres business efficiency og brugeroplevelser gennem hele end-to-end design- og udviklingsprocessen.

Hvad optager jer netop nu?

Lige nu er vi optaget med at hjælpe mange virksomheder her i Danmark og uden for Danmark med at gøre deres arbejde lettere og bedre. I dag lever alle mennesker verdensomspændende med Coronavirus-pandemien, og de fleste virksomheder er låst. Og virksomhederne har begyndt hurtigt at skifte til online værker for at være i stand til at fortsætte. Vi kan se en enorm efterspørgsel efter e-handelsapplikationer.

Hvad ser I som jeres største mulighed og største udfordring i de kommende år?

Vi er, som arbejdere inden for informationssystemsektoren oplever, at vi har flere muligheder end udfordringer. I dag glæder virksomheder til at udvide deres arbejdsområde og til at have deres identitet online, ellers de vil ikke få succes og vil ikke få det forventede kundebase, og det fører til en høj risiko at komme ud af markedet. Nu er teknologien også involveret i alle ting, som et resultat vil dette reducere omkostningerne på alle niveauer. Vores rolle kommer her. Crown Tech hjælper virksomhederne med at nå deres visioner samt udvikle software for at gøre deres daglige arbejde lettere end før.

Hvad ser I som den vigtigste fordel ved at være medlem af DI Digital?

Indtil nu har vi ikke  anmodet  DI Digital-teamerfaring, men som ejer af Crown Tech synes jeg, at vi har brug for DI Digital-tjenester i den nærmeste fremtid, og jeg er ret sikkert på, at de vil være i stand til at give os det rigtige råd. Endelig ser vi den store rolle, som DI Digital spiller med andre virksomheder. At være medlem af DI Digital garanterer, at din virksomhed er helt sikker.