27.02.19 DI Digital Nyheder

Dassault Systèmes

Blandt DI Digitals mere end 350 medlemmer er der mange forskellige virksomheder. Hver og en virksomhed byder på noget unikt og interessant. Månedens medlem i marts 2019 er Dassault Systèmes

Vi har spurgt Haagen Aas, Sales Lead & Client Executive og Henrik Valentin, Client Executive fra Dassault Systèmes, om hvad der optager dem, og hvilke udfordringer de står overfor. 

Hvad optager jer netop nu?

Dassault Systèmes har mere end 500 kunder i Danmark, og vi arbejder direkte med de største danske virksomheder.

Vores fokus er at engagere os med vores kunder i deres digitale transformation og at hjælpe dem med de udfordringer, som mange virksomheder møder på deres digitale rejse. Alle ønsker at reducere tid til marked og at skabe mere innovation for at sikre sig, at virksomheden også er konkurrencedygtig i morgen, og for at møde forbrugernes efterspørgsel. Den digitale rejse fra ide, over udvikling, test, simulering til endeligt produkt til/for en slutkunde kan vi således hjælpe med.

Kort om Dassault Systèmes

Dassault Systèmes er et førende globalt softwarefirma, der fokuser på digital transformation til inspiration og støtte for innovation i store virksomheder. Målet er, at softwaren bringer værdi for kunden.

Globalt har Dassault Systèmes mere end 220.000 kunder i 12 brancher og mere end 500 applikationer, der underststøtter visionen ” harmonizing product nature and life – in the new Industry Rennaisance”.

Dassault Systèmes blev i 2018 udnævnt til verdens mest bæredygtige virksomhed, hvilket flugter med deres vision.

Vores største udfordringer er at skabe opmærksomhed om, at den digitale transformation sker nu, og at vi faktisk kan hjælpe og skabe værdi for større virksomheder i deres digitaliseringsrejse. Haagen Aas, Sales Lead & Client Executive, Dassault Systèmes

Hvad ser I som jeres største mulighed i de kommende år?

De fleste virksomheder har innovation, digital kontinuitet, digitale tvillinger, reduceret tid til marked og bæredygtighed på deres dagsorden.

Men kun en håndfuld har en klar idé om, hvordan man med succes kan implementere løsninger og nå de ønskede mål.

Vores største muligheder vil være at arbejde med disse virksomheder på deres digitaliseringsrejse ved at konkretisere udfordringerne og sammen finde og implementere de nødvendige løsninger.

Hvad ser I som jeres største udfordring i de kommende år?

Vores største udfordringer er at skabe opmærksomhed om, at den digitale transformation sker nu, og at vi faktisk kan hjælpe og skabe værdi for større virksomheder i deres digitaliseringsrejse.

Hvordan kan DI Digital bidrage til jeres forretningsudvikling?

At være medlem af DI Digital giver os mulighed for at indgå i dialoger og diskussionsfora, hvor innovation, digitalisering og bæredygtighed er på dagsordenen.

Vi glæder os meget over muligheden for at arbejde med jer!

Oplev Dassault Systèmes' projekter her:

Human Heart Project. En fuldstændig digital og hurtig personlig simulering af det menneskelige hjerte.

Dassault Systemes

Smart City Singapore: En rejse i hvordan City of Singapore planlægger at digitalisere “Smart City of Singapore”

Dassault Systemes

Ecco Sko: Ecco 3D-tilpasser skoene til den enkelte kunde - direkte i butikken. På den måde kan Ecco tilbyde at tilpasse efter alle typer fødder og dermed forebygge mange typer af skader.

Dassault Systemes

Månedens Medlem

For at give et indblik i virksomhedernes verden udvælger vi hver måned en virksomhed, vi sætter fokus på. Medlemmet får fire skarpe spørgsmål og fortæller om, hvad der optager dem netop nu.

Få et overblik over, hvem der tidligere har været månedens medlem  her:

Simon Klinzing Nielsen
Skrevet af:

Simon Klinzing Nielsen

Relateret indhold