22.08.18 DI Digital Nyheder

E-18 præsenterer stort konferenceprogram

Når E-18 slår dørene op til årets elektronikmesse, bliver det med det største konferenceprogrammer nogensinde. E-18 byder på 75 konferenceindlæg og workshops.

Vil du gerne blive endnu klogere på robotter, droner og elektronik? Så læg vejen forbi E-18 og R-18 i Odense Congress Center d. 11. september til 13. september, hvor du kan opleve et væld af spændende konferencer med nationale og internationale keynote speakers. Det er bl.a. store virksomheder som Google, IBM, Microsoft, Nokia, Ericsson, som vil inspirere de besøgende.

DI Digital er med i messekomiteen for E-18, hvor chefkonsulent Henrik Valentin Jensen står for Business-sporet den 11. september og IoT-sporet den 12. DI's elektronikudstilling "It's Electrifying" rejser med os til Odense, hvor du vil have mulighed for at se eller gense udstillerne.

Derudover byder E-18 på det største konferenceprogram nogensinde med 75 konferenceindlæg, og landets nye robotmesse R-18 kan på trods af sin debut prale med flere end 40 indlæg.

De to messer finder sted samtidig, og som besøgende har du mulighed for at deltage i begge messer. Dermed har du adgang til flere end 120 konferencer med robotindustrien og elektronikbranchens absolutte sværvægtere – og de er helt gratis at deltage i.

På E-18’s konferenceprogram er der fokus på klassiske temaer som sensorer, wireless, Embedded High-End Computing og IoT og nye temaer som Big Data og Artificial Intelligence, og programmet byder bl.a. på konferenceindlæg fra Arduino, Hackerspacet Labitat, Anyware, Analog Device og store virksomheder som Google, IBM, Microsoft, Nokia og Ericsson.

Af keynote speakere fra R-18 kan bl.a. nævnes Lars Tvede fra Nordic Eye Venture Capital, Hanspeter Fässler fra ANYbotics, Amit Kumar Pandey fra Softbank Robotics, Etienne Augé fra Erasmus University Rotterdam og Alf Rehn fra SDU.

Tilmeld dig konferencerne online

Har du lyst til at deltage i konferencerne under E-18 og R-18, skal du registrere dig på messernes hjemmesider: www.elektronikmesse.dk og www.robotmesse.dk. Her kan du også det samlede konferenceprogram.

Christian Hannibal
Skrevet af:

Christian Hannibal

Christian Hannibal

Christian Hannibal

Digitaliseringspolitisk chef

Relateret indhold