14.09.18 DI Digital Nyheder

16. november afholdes Nordic Blockchain Conference i DI

Blockchain spås indenfor en kort årrække at forandre måden vi driver forretning på. Hvordan kan blockchain og applikationer som smart contracts give værdi til din virksomhed? Hvordan kommer blockchain til at fungere i en specifik branchekontekst? Den 16. november flytter Nordic Blockchain Conference ind i DI, med et program spækket med oplæg fra eksperter på området.

Nordic Blockchain-konferencen er et heldagsarrangement, hvor du udover at høre præsentationer fra virksomhedsledere med konkrete cases, får mulighed for at netværke med det danske blockchain-miljø, forstærke din viden om mulighederne i blockchain-teknologi og tage en oplyst beslutning om, hvorvidt integration af blockchain-teknologi kan skabe værdi for din virksomhed. Konferencen vil fokusere på specifikke områder og brancher, fx: finans, supply chain, energi, e-handel og cybersikkerhed.

DI holder konferencen i samarbejde med Nordic Blockchain Association. Der er en special rabat for DI-medlemmer, hvis du bruger koden: danskindustri.

Se programmet og talerne

talere

BLOC, Coinify, Bitcoin Suisse
GSCP, Aryze, HiveOnline
NNIT, Chainalysis, Maker,
CBS, Deloitte, EU Blockchain Observatory

Anja Skadkær Grue
Skrevet af:

Anja Skadkær Grue

Anja Skadkær Grue

Anja Skadkær Grue

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3909
  • Mobil +45 2326 5985
  • E-mail ansm@di.dk

Relateret indhold