13.11.19 DI Digital Nyheder

Tre nye medarbejdere til DI Digital

Der er travlt på kontoret i disse dage med både digitaliseringsindsats og den nye mærkningsordning. Derfor har vi ansat tre nye medarbejdere, som skal hjælpe med at løfte digitaliseringen i Danmark op på et endnu højere niveau.

Fra venstre af:

Line Haaning Anker:

Lines fokusområde vil blive digital ansvarlighed og primært den nye Mærkningsordning for IT-sikkerhed og ansvarlig håndtering af data. Mærkningsordningen bliver lavet i samarbejde med Dansk Erhverv, SMVdanmark og Forbrugerrådet med finansiel støtte fra Industriens Fond. Ambitionen er at skabe en ramme og guideline for digital ansvarlighed til danske virksomheder, som vil skulle opfylde udvalgte kriterier, hvorefter der vil blive lavet kontrol og tilsyn for at tilsikre fortsat opfyldelse af kriterierne.

Tidligere har Line været studentermedhjælper i Ledelsesudvikling og Produktivitet (LUPRO) afdelingen i DI . Herudover er hun nyuddannet MSc. Management of Innovation and Business Development og hendes speciale omhandlede ansvarlig brug af kunstig intelligens.

Bo Wiberg:

Bo bliver en del af teamet, der skal arbejde med ”Tech der tæller” og dermed de indsatser, der skal åbne digitaliseringen op bredt i erhvervslivet. Bo kommer særligt til at arbejde med kompetencespørgsmålet. Hvordan sikrer vi, at vi både har specialister og teknologiske kompetencer i arbejdsstyrken generelt, så vi kan høste alle gevinsterne ved digitalisering? Et andet vigtigt område for Bo bliver at sætte fokus på de mange muligheder, som digitale læringsmidler giver både i erhvervslivet og i uddannelsessektoren. Herudover kommer Bo også til at arbejde med det mediepolitiske område.

Bo kommer fra en stilling i DR, hvor han har arbejdet med mediepolitik og interessenthåndtering i DR’s Politik-team og DR’s Direktionssekretariat. Inden DR var Bo ansat i Uddannelses- og forskningsministeriet, hvor han både arbejdede med it-politik og med universitetsuddannelser, herunder udbuddet af it-uddannelser.

Lars Rasmussen:

Lars skal bl.a. arbejde med at give virksomhederne et kærligt skub ud i den digitale omstilling og anvendelsen af 5G, så flest mulige virksomheder opnår gevinster og konkurrencefordele ved hjælp af teknologien.

Tidligere har Lars været ansat i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet og Erhvervsstyrelsen, hvor han har arbejdet med digitale teknologier og udrulning af digital infrastruktur. Arbejdet har været orienteret omkring at skabe de rigtige rammer for erhvervslivets digitale vækst, anvendelsen af nye teknologier og udrulning af den næste generations mobilnet – 5G.

Morten Lund Jensen
Skrevet af:

Morten Lund Jensen

Relateret indhold