12.12.19 DI Digital Nyheder

Nytårskur hos DI Digital: Få pladser tilbage

Med et fyldt program og små 300 tilmeldte ser vi frem til en travl dag i teknologiens skær. På dagen skal vi høre oplæg og debattere om, hvor teknologien vil tage os hen i 2020’erne. Men man skal til at skynde sig, hvis man vil nå at få en plads.

I 2010’erne er teknologien for alvor kommet på dagsordenen. Både på grund af de fantastiske fordele som private virksomheder, offentlige institutioner og forbrugere har oplevet i deres hverdag, men så sandelig også fordi flere har erfaret, at digitalisering indebærer visse risici.

Vi vil på DI Digitals nytårskur den 7. januar stille skarpt på både forsiden og bagsiden af medajlen ved den digitalisering, vi kan forvente at opleve i 2020’erne.

Oplev bl.a. Maja Horst, Professor i ansvarlig teknologi /v DTU, André Rogaczewski, Adm. Direktør /v Netcompany A/S, Nana Bule, Adm. Direktør /v Microsoft Danmark A/S og Bo Lybæk, CEO /v GPV International A/S debattere, hvor teknologien vil tage os hen i det næste årti – men fremfor alt, hvad vi kan og vil med teknologien i vores virksomheder og i vores samfund.

Vi glæder os til i det nye år at løfte dialogen til nye højder om, hvor Danmark og dansk erhvervsliv skal hen med tech i 2020’erne. Skynd dig at sikre dig en plads ved krystalkuglen.

Læs mere og tilmeld dig her: DI Digitals Nytårskur

Christian Hannibal
Skrevet af:

Christian Hannibal

Relateret indhold