02.05.19 DI Digital Nyheder

Årsdag den 21. maj: Et digitalt erhvervsliv tager ansvar

Læs ugens kommentar fra Direktør i DI Digital, Lars Frelle-Petersen.

Vi tøver sjældent med at fortælle om, hvordan digitalisering skaber nye og uventede forandringer såvel som muligheder for både nye og eksisterende virksomheder. Det er også en rigtig og vigtig fortælling, for vi ved, at fremtiden ligger i det digitale for mange virksomheder.

Men digitaliseringen har også en skyggeside med risici for misbrug af data, overvågning, manipulation og markedsdominans. Det er en udfordring, som ikke mindst den digitale branche skal blive bedre til at håndtere. Ellers risikerer vi at miste tilliden til den digitale omstilling fra samarbejdspartnere, medborgere og politikere.

Ansvarlig digital omstilling

DI Digitals årsdag vil vi sætte vi spot på, hvordan hele dansk erhvervsliv kan bidrage til en ansvarlig digital omstilling. Vi sætter fokus på, hvordan vi kan sikre, at digitalisering fortsat skaber værdifulde og sikre løsninger, og hvordan vi får løftet de digitale kompetencer fra første dag i folkeskolen til sidste dag på arbejdsmarkedet.

Samtidig får du inspiration til, hvordan man som virksomhed holder hænderne på rattet, så de digitale visioner bliver til konkrete strategier.

Overflødighedshorn af spændende oplægsholdere

Blandt de mange spændende oplægsholdere finder du formand Stine Bosse fra TechDK-kommissionen, bestyrelsesformand og adm. dir Ulrik Juul Christensen fra Area9 Group, Generaldirektør Maria Rørbye Rønn fra DR, adm. dir Kim Lehmann fra Kamstrup og co-founder og general manager hos Tradeshift, Gert Sylvest. Sørme om også Huxi Bach dukker op!

Jeg håber at se så mange medlemmer og samarbejdspartnere som muligt til vores årsdag.

Du kan tilmelde dig her.

Lars Frelle-Petersen
Skrevet af:

Lars Frelle-Petersen

Relateret indhold