16.05.19 DI Digital Nyheder

Sidste chance: Et digitalt erhvervsliv, der tager ansvar

Kom med til årsdag for DI Digital d. 21 maj. Fokus på dagen vil være erhvervslivets digitale ansvar. For digitalisering har både fordele og ulemper, og det er vigtigt at finde den rette balance, der ikke skræmmer forbrugerne væk.

På tirsdag holder vi vores årsdag fra kl. 15.00. Fokus på årsdagen bliver et digitalt erhvervsliv, der tager ansvar.

Vi ved, at digitaliseringen giver nye og uanede forretningsmuligheder for både nye og eksisterende virksomheder.

Men vi må ikke lukke øjnene for, at digitaliseringen også har en skyggeside med risici for misbrug af data, overvågning, manipulation og markedsdominans. Det udfordrer tilliden til den digitale omstilling af vores samfund.

På årsdagen præsenterer vi en sand perlerække af spændende oplægsholdere, som sætter fokus på både lys- og skyggesiderne ved digitalisering. Vi viser, hvordan nye digitale forretningsmodeller skaber stor værdi for både erhvervslivet, den offentlige sektor og ikke mindst brugerne og borgerne.

Vi vil også tage debatten om nogle af de dilemmaer, som knytter sig til den digitale udvikling. Hvordan sikrer vi, at online platforme bliver vækstlokomotiver i stedet for ”digitale free riders”? Og hvordan sikrer vi den rigtige for retning for, hvordan vi skal anvende kunstig intelligens?

Du får også mulighed for at møde nogle af de børn, der skal skabe Danmarks digitale fremtid og netop nu lærer at kode minirobotter i folkeskolen i projekt Ultra:bit.

Det er vigtige temaer, som vi tager alvorligt, selvom Huxi Bach til middagen nok vil give det et humoristisk tvist.

Vi har allerede registreret 200 topledere til arrangementet. Men hvis du endnu ikke har tilmeldt dig, kan du nå det endnu.

Christian Hannibal
Skrevet af:

Christian Hannibal

Relateret indhold