16.05.19 DI Digital Nyheder

Small Great Digital Nation

Med den forsatte digitalisering og teknologiske udvikling følger spørgsmålet om, hvilken rolle digitaliseringen skal spille i fremtidens Danmark. Dansk Industri og Deloitte er derfor gået sammen i samarbejdet Small Great Digital Nation, hvor fokuset er danskernes vision for fremtidens Danmark.

Formålet med eventet er at klarlægge, hvordan tillid, teknologisk udvikling og vækst skal spille sammen for at sikre Danmark en status som Small Great Digital Nation, der bygger på et tillidsfuldt samfund og udnytter digitaliseringens potentiale til at skabe øget velfærd og velstand.

Derfor vil vi gerne invitere til en innovationsworkshop den 11. junifra 8.30-16.00 hos Nupark i Holstebro. Vi sørger selvfølgelig for en god forplejning gennem hele dagen.

Workshoppen er for alle, der vil være med til at tegne visioner for fremtidens digitale samfund. Vi vil meget gerne have repræsentanter fra alle lag af virksomheden, da workshoppen skal afspejle de specifikke forandringer, teknologi skaber for dig i lige din position.

Workshoppen giver deltagerne mulighed for at lufte deres visioner for en fremtidig arbejdsplads – fremtidens virksomhed, som vi kan tage med videre til et kommende regeringsgrundlag.

Men workshoppen vil ikke mindst give et indblik i de fremtidstrends og den innovation, som kommer til at præge hele den digitale udvikling.

Vi håber meget på at se jer til en inspirerende dag!

TID OG STED
Tirsdag den 11. juni
Kl. 08.30-16.00

Nupark
Nupark 51
7500 Holstebro

For mere information:

Mette Smith Thastum
mest@di.dk
Telefon: 3377 4592

Mette Smith Thastum
Skrevet af:

Mette Smith Thastum

Relateret indhold