15.08.19 DI Digital Nyheder

Sådan ruster du dig mod cybertruslen

Cyberkriminalitet er den største trussel mod virksomheder i Danmark, og angrebene bliver stadig mere avancerede og ødelæggende. Som et af verdens mest digitaliserede lande, er danske virksomheder særligt sårbare overfor cybertruslen. Derfor er cybersikkerhed også et af DI Digitals vigtigste indsatsområder.

Men cybersikkerhed er i høj grad også en international udfordring. Derfor har der i en årrække været en europæisk cybersikkerhedsmåned i oktober, der satte fokus på udfordringerne med f. eks. cyberkriminalitet.

Det er ikke en begivenhed, der har medført store overskrifter herhjemme, men i år lanceres en dansk national cybersikkerhedsmåned som pendant til det europæiske initiativ. Du kan læse mere her.

I DI varmer vi op til den nationale cybersikkerhedsmåned, når DI Digital sammen med en række af DI’s regionalforeninger i september holder fire landsdækkende møder om, hvordan virksomheder bedst sikrer sig mod cybertruslen.

En række af DI Digitals medlemsvirksomheder vil give gode råd til DI’s øvrige virksomhedsledere og it-ansvarlige om, hvad de kan gøre for at forebygge og sikre deres virksomhed bedst muligt mod cyberangreb. Du får mulighed for at høre og opleve, hvordan hackere tænker og arbejder.

Vores mål er klart: Vi vil ruste flere danske virksomheder bedre mod cybertruslen. Det er strengt nødvendigt.

Se møderne og tilmeld dig her:

10. september i Kolding

18. september i Glostrup

24. september i Aalborg

24. september i Aarhus

Christian Hannibal
Skrevet af:

Christian Hannibal

Relateret indhold