23.03.21 DI Digital Nyheder

Iværksættere søges til Skandinaviens førende transportmesse

Er du techiværksætter med løsninger til transportbranchen? Så kom og mød nye kunder på Transport 2021 i september.

Her får du mulighed for at møde og præsentere din løsning for beslutningstagere fra hele den danske transportbranche, som er på udkig efter nyt materiel, nye services og ideer til forretningsudvikling. Transport 2021 afholdes i Herning den 16.-18. september 2021. Til seneste messe var der repræsentanter fra 7500 virksomheder og 30.000 besøgende. 

DI arrangerer sammen med Transport 2021 en start-up zone med fokus på tech-løsninger til transportbranchen. Vi søger iværksættere, som arbejder med tech-løsninger som f.eks. grønne teknologier, kunstig intelligens, luftfiltre til lastvogne, logistikløsninger, softwarerobotter osv. til transportbranchen. Start-up zonen bliver et område, hvor der vil være et bord til hver virksomhed, strøm, plads til bannere mm.

Prisen for en standard-størrelse stand på 4 m2 er 4800 kr. Der er desuden mulighed for at opgradere til en stor stand på 9 m2, hvor prisen er 8000 kr. Det er betydeligt billigere end standardprisen. Du kan læse mere i denne flyer. 

Hvis du gerne vil deltage eller høre nærmere skal du skrive eller ringe til konsulent Joachim Nørgaard Strikert, jons@di.dk eller telefon 33774844, eller Stine Nørgaard Christensen, stnc@di.dk . Du bedes informere om alder på virksomhed, størrelse og om du tidligere har deltaget.

Om Transport 2021
Arrangøren forventer, at der kommer 7000 direktører fra transportbranchen. 

Arrangøren har oplyst, at de følger corona-udviklingen tæt og arbejder med et alternativt program, hvor det kun er direktører som deltager i konferencen. I vil løbende blive orienteret om udviklingen.

Følgende udstillersektorer er repræsenteret på messen:
- Mobilitet
- Grøn Transport
- IT / Software
- Trucks
- ITS
- Varebilsimportører
- Lastbilimportører
- Busimportører
- Leasing/finansiering
- Barter/Aktiviteter
- Lager og logistik
- Opbygninger/kraner/trailere
- Dæk og brændstof
- Drift og vedligeholdelse
- Uddannelse
- Vejhjælp
- Arbejdsbeklædning

Stefan Roy Friis Frederiksen
Skrevet af:

Stefan Roy Friis Frederiksen

Relateret indhold