19.10.20 DI Digital Nyheder

Sådan kan digitale virksomheder blive grønnere

Med to webinarer sætter vi fokus på, hvordan virksomheder kan reducere deres digitale klimaaftryk. Webinarerne er et samarbejde med InfinIT med deltagelse af eOptimo, Telia, Cibicom, DTU og Alexandra Instituttet.

En ambitiøs klimaindsats står højt på den politiske dagsorden i Danmark, hvor regeringen blandt andet har ambitioner om at nå en 70 procent CO2-reduktion inden 2030. Selvom digitalisering kan være med til at fremme bæredygtighed i så godt som alle brancher, så skal man passe på at vende det blinde øje til, at digitalisering af virksomheder også i sig selv kan belaste klimaet.

Det er vigtigt at skabe bevidsthed om, netop hvor digitale virksomheder udgør en klimamæssig belastning. Med to webinarer, i samarbejde med InfinIT, sætter vi fokus på løsninger til, hvordan digitale virksomheders klimaaftryk kan reduceres. 

Læs mere og tilmeld dig webinar om, hvordan du gør din virksomhed grønnere.

Læs mere og tilmeld dig webinar om, hvordan datacentre kan gøres mere bæredygtige. Vi ser nærmere på en konkret case hos Telia, der har som mål at blive CO-neutral i 2030.

Stine Nørgaard Christensen
Skrevet af:

Stine Nørgaard Christensen