21.04.20 DI Digital Nyheder

Politisk webinar med Socialdemokratiets Finansordfører Christian Rabjerg Madsen

På dette unikke webinar onsdag den 22. april vil Christian Rabjerg Madsen fortælle om regeringens indsats, bevæggrunde og samtidig åbne op for nogle af de tiltag som skal igangsættes, når krisen er overstået.

DI inviterer til politisk webinar med Socialdemokratiets Finansordfører Christian Rabjerg Madsen onsdag d. 22. april kl. 10.00. Som finansordfører har Christian Rabjerg Madsen været tæt på de sidste ugers beslutninger om coronakrisen, nedlukning af landet og de mange hjælpepakke initiativer. 

Du får derfor direkte adgang til en central aktør med relevans for det danske samfund og din virksomhed.

Program:

10.00  Velkomst v/Henriette Søltoft, branchedirektør, DI Rådgiverne

10.02  Oplæg v/ Christian Rabjerg Madsen, MF, Finansordfører, Socialdemokratiet

10.17  Q&A fra webinardeltagerne via chatboksen

10.30  Afslutning

Chatham House regler:

Formatet vil være et kort oplæg fra Christian, hvorefter der vil være mulighed for spørgsmål fra webinar deltagerne. Webinaret foregår under de såkaldte Chatham House regler dvs. at Christian ikke må citeres for sit oplæg og svar. På denne måde en mere åbenhjertig og bramfri dialog.

Vi henstiller til at spørgsmål, der stilles til Christian Rabjerg er af almen karakter og ikke specifikt til den enkelte virksomhed, så flest muligt får glæde af eventet.

Deltagelse i webinaret er åben for alle DI medlemmer, tilmelding er dog nødvendig via denne side. 

Webinaret arrangeres i fællesskab af DI Digital, DI Service, DI Handel, DI Rådgiverne, Træ- & Møbelindustrien, og Turisme & Oplevelsesøkonomi

Simon Klinzing Nielsen
Skrevet af:

Simon Klinzing Nielsen

Relateret indhold