03.06.20 DI Digital Nyheder

Årsdag i DI Digital: I coronaens skygge

På årsdagen sætter vi fokus på coronakrisens omvæltning af vores samfund og giver bud på, hvad vi kan lære af krisen, hvordan vi har håndteret udfordringerne, og hvad vi skal tage med videre.

Hvordan kommer vi ud på den anden side af krisen i god behold? Til DI Digitals årsdag 2020, der afholdes den 24. august, sætter vi fokus på coronakrisens omvæltning af vores samfund og giver bud på, hvad vi kan lære af krisen, hvordan vi har håndteret udfordringerne, og hvad vi skal tage med videre.

De seneste måneders nedlukninger har sat dybe spor i verdenssamfundet. Sundhedskrisen og den medfølgende økonomiske krise har sat sine tydelige præg på alt fra etablerede virksomheder til helt nyudklækkede startups. Mange har mistet ordrer og likviditet over night. Andre har haft mere travlt end nogensinde før.

Med masseudbredningen af hjemmearbejde har vi set et enormt boom i brug af digitale teknologier på arbejdspladser over hele landet. Mange virksomheder har under krisen udviklet nye, innovative løsninger. Det gælder bl.a. kunstig intelligens, der kan kortlægge bevægelsesmønstre i bygninger, så vi undgår for store forsamlinger, og robotteknologi der kan bekæmpe corona.

I takt med, at Danmark gradvist genåbner, ser landskabet meget anderledes ud for de fleste virksomheder. Det er dog vigtigt at stoppe op og reflektere: Hvad har vi lært af krisen? Hvordan måtte vi tilpasse os? Har vi fået øjnene op for nye måder at gøre tingene på? Og hvordan kommer vi styrket ud på den anden side?

Disse spørgsmål sætter vi fokus på til DI Digitals årsdag 2020, der afholdes mandag den 24. august kl. 15.00-17.30. Årsdagen afholdes i år efter princippet ’digital first’, hvilket betyder, at du som deltager enten kan følge med hjemme foran skærmen eller møde op fysisk (i det omfang retningslinjerne tillader det). Programmet vil derfor være skræddersyet til også at fungere virtuelt.

Du kan allerede nu sikre dig en plads til årsdagen via tilmeldingslinket. De fysiske pladser vil (afhængig af, hvad der er muligt) være forbeholdt medlemmer af DI Digital og inviterede samarbejdspartnere.

Christian Hannibal
Skrevet af:

Christian Hannibal

Relateret indhold