26.06.20 DI Digital Nyheder

Voksende tillid til DI Digital i svært halvår

I denne uge fik DI Digital medlem nummer 600. Det er rekord, og betyder, at ikke færre end 110 virksomheder har valgt at blive medlem af DI Digital siden nytår. Den tillid er vi alle i DI Digital enormt stolte af og ydmyge over i kølvandet på det sværeste forår i mands minde og forud for et efterår, hvor vi skal genrejse økonomien.

Ingen kommer næppe til at glemme første halvår af 2020. Et halvår, hvor en buldrende, næsten overophedet økonomi fik sig en historisk kold afvaskning med corona-krisen og en medfølgende økonomisk krise. At sige, at det har været udfordrende måneder, vil være at underdrive.

Svigtende forsyningskæder, aflyste ordrer, medarbejdere, der skulle finde ud af at arbejde på nye måder – og nogle gange med børn rendende rundt om benene – og en helt generel bekymring for, hvor store følgerne af sygdommen blev for vores samfund, ja for hele verden, har trukket store veksler.

Kort sagt: Børn, voksne, ældre, medarbejdere og ledere fortjener en medalje – og en tiltrængt sommerferie efter dette halvår.

I DI Digital har det selvsagt også været et specielt halvår. Vi har knoklet for at hjælpe vores medlemmer under svære vilkår. Vi har holdt et hav af webinarer om alt fra digital forretningsudvikling under corona til cybersikkerhed, 5G og nye arbejdsformer. Vi har pustet digitalt liv i de mange netværk mellem medlemmerne, så alle har kunnet erfaringsudveksle og sparre med hinanden om de ekstraordinære omstændigheder. Vi har kæmpet for, at livsvigtige hjælpepakker kunne holde hånden under alle vores medlemmer – fra de store etablerede selskaber til den ambitiøse scale-up og den lille start-up.

Ikke alt er lykkedes og den digitale branche er på ingen måde ude af krisen, men vi har mærket en enorm opbakning til os som brancheorganisation. I denne uge fik vi medlem nummer 600. Det er rekord og det betyder, at ikke færre end 110 virksomheder har valgt at blive medlem af DI Digital siden nytår. Det er virksomheder inden for alle vore segmenter – it, tele, elektronik og robotter, der melder sig ind.

Den tillid er vi alle i DI Digital enormt stolte af og ydmyge over, og vi vil gerne takke alle vores medlemmer for dagligt at inspirere og udfordre os.

Samtidig ved vi, at vi skal arbejde hårdt for at være det mest troværdige og værdiskabende branchefællesskab for digitale virksomheder. Derfor har vores bestyrelse i denne uge besluttet, at vi gør det billigere at være medlem af DI Digital. Både for de store og for de små. Det kan du læse mere om her.

Vi ser nu frem til efter sommerferien, hvor vi har masser af spændende ting på programmet. Vi tager bl.a. på digital Danmarksturné med ti folkehøringer om Danmarks digitale fremtid, hvor vi tager dialogen med virksomheder og borgere om, hvilket digitalt samfund vi gerne vil have. Derudover holder vi DI Digitals årsdag 2020, hvor vi sætter fokus på coronakrisens omvæltning af vores samfund, og giver bud på, hvad vi kan lære af krisen.

Vi vil blive ved med at kæmpe for at være den mest værdiskabende og troværdige organisation for hele den digitale branche - også på den anden side af sommerferien og også på den anden side af corona-udbruddet.

God sommer.

Christian Hannibal
Skrevet af:

Christian Hannibal

Relateret indhold