FOTO: Colourbox

25.10.21 DI Digital Nyheder

Salg på online platforme – bliv klogere på juraen og forretningsmulighederne

DI Handel og DI Digital inviterer i samarbejde med Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen til medlemsmøde om salg på online platforme tirsdag den 16. november kl. 13:00-16:00.

Kom til medlemsmøde om salg på online platforme tirsdag den 16. november kl. 13:00-16:00 og bliv klogere på juraen bag og din virksomheds forretningsmuligheder.

Under den første del af mødet, vil vi sætte fokus på den juridiske regulering af online platforme. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen vil genopfriske reglerne i ”Platform to Business forordningen”, der trådte i kraft sidste sommer, og DI´s egne eksperter vil give et indblik i EU forhandlingerne om den kommende regulering i ”Digital Services Act”. Dernæst vil to advokater fra Horten, der er specialister på området, give et oplæg om, hvordan de rådgiver virksomheder om disse regler, herunder hvad platformssalg betyder for virksomheder samt hvilke bestemmelser, der er de mest afgørende for virksomheder i praksis.

Efter kaffepausen vil vi rette blikket mod det kommercielle med et oplæg fra Valuezon, der er et af de førende konsulentbureauer med speciale i Amazon. Valuezons CEO og Managing Partner i Danmark vil give gode råd om, hvordan jeres virksomhed kan øge salget og indtjeningen på den digitale salgskanal Amazon. Derudover vil der være mulighed for at netværke og udveksle erfaringer med andre virksomheder, der sælger produkter på online platforme, og stille spørgsmål til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, der er den ansvarlige myndighed på området.

Mødet finder sted fysisk i Industriens Hus. Vi har desværre kun et begrænset antal pladser, hvorfor tilmelding vil ske efter ”først til mølle” princippet.

Mødet er kun for medlemmer af DI Handel eller DI Digital, og deltagelse er gratis.

Marie Krogsgaard Pedersen

Marie Krogsgaard Pedersen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3678
  • Mobil +45 5077 8445
  • E-mail makp@di.dk

Relateret indhold