FOTO: Colourbox

24.11.21 DI Digital Nyheder

Bliv klogere på det nye Digital Post

Den 23. marts gik det nye Digital Post i luften. Har du spørgsmål kan du gense webinarer, som kan give dig nyttig information.

I anledning af, at det nye Digital Post træder i kraft afholdte Digitaliseringsstyrelsen tre webinarer for virksomheder, der ønsker at få styr på, hvordan det nye Digital Post kommer til at fungere for jeres virksomhed.

Det første webinar henvender sig primært til de større virksomheder, og det andet henvender sig primært til mindre virksomheder. Det tredje er målrettet bobestyrer og kuratorer.

Sådan genser du webinarer om Digital Post

Det er gratis at deltage, og du behøver ikke tilmelde dig på forhånd. Du kan gense webinarerne ved blot at klikke deltag nedenfor på de webinarer, som du har lyst til at se/gense. Når du klikker på et link til det webinar, du gerne vil se, skal du efterfølgende registrere dit navn og din mailadresse i et pop-up vindue. Du modtager med det samme en mail med et nyt link, hvorfra du kan se webinaret.

Få styr på brugerrettighedsstyring

Virksomheder får klar besked om, hvordan de tildeler roller til medarbejdere og giver adgang til eksterne samarbejdspartnere til at læse deres Digital Post fra offentlige myndigheder, eller får adgang til.

Gense webinaret her.

Introduktion til Digital Post og app

Virksomhed får en hurtig og intensiv indflyvning i det nye Digital Post fra offentlige myndigheder. Herunder, hvordan virksomhedsejer i den nye Digital Post-app nemt kan skifte mellem de vigtige beskeder offentlige myndigheder sender til virksomheden.

Gense webinaret her.

Digital Post for bobestyrer og kuratorer

På dette webinarer kan bobestyrer og kuratorer få indblik i jeres særlige behov for at tildele adgange til medarbejdere og får adgang andres Digital Post fra offentlige myndigheder.

Gense webinaret her.

Deltag i Digitaliseringsstyrelsens spørgetime for virksomheder om det nye Digital Post

Den 31. marts kl. 15.00-16.00 afholder Digitaliseringsstyrelsen webinar om Digital Post. Til webinaret vil der være mulighed for at spørge ind til fx hvordan I giver jeres medarbejdere eller samarbejdspartnere ret til at læse jeres Digital Post fra offentlige myndigheder. Eller få tips til øvrige udfordringer, som I kunne tænke jer at håndtere. 

Du behøver ikke tilmelde dig på forhånd, men det tager et par minutter at blive klar. Når du klikker på det nedenstående linket, skal du registrere dit navn og din mailadresse i et pop-up vindue. Du modtager med det samme en mail med et nyt link, hvorfra du kan deltage.'

Link til spørgetimen kan tilgås HER

Relateret indhold