15.12.21 DI Digital Nyheder

Virksomhedsportræt: GoLittle

Julen byder på kvalitetstid med familien. Man får pludselig meget mere tid på hjemmefronten, og det betyder, at der er flere krav til spænding, sjov og leg – især hvis man er en børnefamilie. Der er mange måder, hvorpå man kan få kvalitetstid med sine børn - måder, der både medfører, at børnene får ny viden, noget at grine af, godnathistorier og mindfulness at falde i søvn til.

Og mulighederne er mange, især hvis man kender til virksomheden – GoLittle. Hvis I er gået i stå med ideér til aktiviteter, I kan lave sammen, så kan GoLittle måske hjælpe. Derfor har vi i DI Digital udarbejdet et interview med Morten Resen CEO i GoLittle, så vi kan blive klogere på deres løsninger. 

Om GoLittle

Hos GoLittle gør vi livet nemmere og sjovere for børnefamilier. Til forældrene har vi udviklet Mambeno, der er Danmarks mest populære madplans- og opskrift-app med levering til døren fra REMA 1000. Med Mambeno kan en børnefamilie nemt planlægge ugens måltider og få alt leveret til døren sammen med tandpasta og toiletpapir - samme dag, som der bestilles. Det er op til 50% billigere end traditionelle måltidskasser, og når man køber ind gennem Mambeno, støtter man sit lokale butiksliv, da varerne kommer fra den lokale REMA 1000-købmand og leveres af lokale indkøbere.

Til børnene har vi udviklet GoLittle PLAY, der er et helt nyt lydunivers til børn. Med GoLittle PLAY vil vi lave verdens bedste lyd til børn og gøre op med kedelige og gammeldags lydbøger, der ofte blot er en fysisk bog, der er indtalt af en mere eller mindre engageret oplæser, for at tjene lidt ekstra penge på en allerede eksisterende udgivelse. Lyd kan så meget mere, og særligt til børn, der ser mere og mere skærm, er der et kæmpe behov for fantastisk og engagerende lyd. Som medlem af GoLittle PLAY får man mellem fem og ti helt nyproducerede og originale danske historier hver uge. Og i modsætning til klassiske lydbøger, der stadig lyder som da mor og far var børn, er historierne fra GoLittle PLAY korte og med masser af musik og lydeffekter og ofte med tilhørende tegninger, der passer til historierne og kan farvelægges, mens der lyttes.

Hvad optager jer især op til jul?

December er uden sammenligning vores travleste måned på hele året! 

I Mambeno-app’en er særligt julemad, julebag og konfekt store hits. Ligesom den børnevenlige nytårsmenu, nytårsdesserter og selvfølgelig kransekage også er populære.

I GoLittle PLAY går vi all in på julen! Hver morgen udgiver vi et meget populært morgenshow, Go’ morgen Zoo, som børnene kan høre, mens de ligger og vågner under dynen. Der er juletema i zoo, ligesom vi udgiver en masse andre forskellige historier med juletema, f.eks. de ret sjove og spændende historier om Santa Lucia og historien om.. nå ja, julen helt generelt! Og så har vi altid travlt med eksterne podcastproduktioner op til årsskiftet, så jeg glæder mig helt umanerligt meget til at kunne sætte mig til jule- og nytårsbordet sammen med min familie. For så er vi kommet godt igennem december-travlheden!

 

FOTO: GoLittle

Hvilke fremtidige projekter har I i gang ift. at aktivere børn uden for meget skærmtid?

Vi udvikler løbende GoLittle PLAY og tilføjer flere og flere historier. Da vi lancerede i maj, udgav vi fem nye historier hver uge. Lige nu udgiver vi flere end ti historier. Alle historier er originale historier, der er skrevet og produceret eksklusivt  til GoLittle PLAY og altså ikke kan høres andre steder. Og da alle historier er med masser af musik, effekter og dramatiseringer, er det.. ret meget, har vi fundet ud af! Men vi kan bare se, at der er et nærmest umætteligt behov for flere historier hos vores medlemmer. Så lige nu er barrieren mængden af hænder og stemmer - og kapital. Havde vi f.eks. et par millioner ekstra på kontoen, kunne vi producere endnu mere og blive endnu større endnu hurtigere. Men vi tager det i det tempo, vi nu kan, og udkommer stadig med mere content end alle andre lyd- og podcasttjenester til børn. Med et meget lille team. Det er vi super stolte af. Vi har lige lanceret et nyt populært tandbørsteshow, der gør tandbørstningen sjov for børn, og snart begynder vi også at arbejde med mere lyd i andre formater til weekend-lytning.

 

FOTO: GoLittle

Relateret indhold