22.03.21 DI Digital Nyheder

Deltag i Danmarks Digitale Kompetencer 2021

Hvordan sikrer dansk erhvervsliv de nødvendige digitale kompetencer? Har Covid-19 haft en indflydelse på det digitale kompetencegab? Og hvordan kan danske virksomheder og offentlige myndigheder bidrage til at sikre digital kompetenceudvikling? Få svar på disse spørgsmål til konferencen Danmarks Digitale Kompetencer d. 26. marts.

Hvis Danmark skal bevare vores digitale førerposition, er vi nødt til at handle. Det digitale kompetencegab er blevet udvidet i løbet af de sidste par år, og Covid-19 har kun yderligere belyst det.

Digital Dogme er vært for konferencen Danmarks Digitale Kompetencer den 26. marts 2021 fra kl. 9:30 - 12:00 i Industriens Hus, hvor lanceringen af et nyt og opdateret Digitalt Kompetencebarometer 2021 også fejres - med en særlig Covid-19 edition.

Danmarks Digitale Kompetencer 2021 vil indeholde den bedste indsigt og den nyeste analyse af det digitale kompetencegab, der vil blive fulgt op af engagerede og diskussionslystige paneldeltagere.

Ledende næstformand i Europa Kommissionen, Margrethe Vestager, er keynote speaker til konferencen, hvor hun vil præsentere Europa Kommissionens Handlingsplan for Digital Uddannelse 2021 – 2027.

Læs mere og tilmeld dig gratis konferencen her. 

Stine Nørgaard Christensen
Skrevet af:

Stine Nørgaard Christensen

Relateret indhold