16.06.21 DI Digital Nyheder

Accelerate through Silicon Valley: Et pre-accelerator forløb for ambitiøse, danske tech startups

Det danske innovationscenter og Plug and Play Tech Center har netop udbudt pre-accelerator forløbet ”Accelerate Through Silicon Valley” og du har som early-stage startup mulighed for at få en plads.

DI Digital har som led i det netop udbudte acceleratorforløb indgået et partnerskab med det danske innovationscenter i Silicon Valley og den førende US accelerator Plug and Play Tech Center.

Forløbet er en unik mulighed for dig som early-stage startup til at skalere jeres virksomhed i en af verdens største startup-klynger.

Gennem dette accelerator forløb, får I som virksomhed mulighed for at udvide jeres internationale netværk og få en bedre indsigt i Silicon Valleys økosystem, og hvilke aktører der er relevante for netop jeres virksomhed. Programmet tilbyder 1-1 sessioner, samt et indblik i relevante amerikanske investorer der kan være med til at fremme lige netop jeres formål.

Derudover tilbyder accelerator forløbet mulighed for at udvikle, og optimere jeres forretningsmodel så den bedst muligt er tilpasset det amerikanske marked, og I som virksomhed kan skalere i USA's største, og mest kendte, startup område.

Forløbet går fra august til oktober 2021 og du kan finde mere information og ansøge om deltagelse i forløbet HER.  

Accelerate through Silicon Valley

Acceleratorforløbet er skabt af Innovationscenter Danmark og Plug and Play Tech Center. Du kan læse mere om acceleratorforløbet, ansøgsningskrav og andet HER. 

Line Haaning Løkken

Line Haaning Løkken

Konsulent

  • Direkte +45 3377 4536
  • Mobil +45 4292 0282
  • E-mail lhan@di.dk

Relateret indhold