21.01.21 DI Digital Nyheder

EU's digitale genopretningspakke – skal din techløsning i spil?

Er din virksomhed interesseret i at eksportere mere til andre EU-lande, så skal du være opmærksom på, at EU’s corona-støtte på svimlende 312 mia. euro begynder at blive brugt fra foråret 2021 i alle EU-lande.

Den europæiske genopretningsfond har et fokus på digitalisering og Danmark modtager i alt 11,5 mia. DKK. Tilsvarende modtager de øvrige lande mia. til genopretning.

EU fastlægger, at mindst 37 pct. af midlerne skal gå til klimaprojekter, og mindst 20 pct. af pengene skal investeres i digitalisering.

Alt i alt betyder øremærkningen af midler fra EU, at der åbner sig et gigantisk eksportmarked for danske techløsninger. Og din virksomhed kan komme helt tæt på markedsåbningerne.

DI Digital sidder med ved bordet i Udenrigsministeriet, hvor vi skal drøfte, hvordan vi kan holde øje med de mange offentlige udbud, der nu åbner sig i alle EU-landene. Her skal vi fortælle Udenrigsministeriet:

  •  hvilke medlemslande, de særligt skal holde øje med, og 
  •  inden for hvilke digitale forretnings- eller teknologiområder.  

De to spørgsmål giver vi nu videre til dig i dette ultrakorte spørgeskema, så vi på den måde kan sikre, at Udenrigsministeriet holder øje med de udbud og i de lande, der er vigtige for din virksomheds eksportfokus.

Svar på de to spørgsmål her.

Stefan Roy Friis Frederiksen
Skrevet af:

Stefan Roy Friis Frederiksen

Relateret indhold