02.02.21 DI Digital Nyheder

Få en lærling, der passer til din virksomhed – her får du et overblik!

Det er ikke altid nemt at få et overblik over, hvilke lærlinge og elever der passer til ens virksomhed. Derfor har DI udarbejdet en række brancheoversigter, der kan give inspiration til at finde de relevante lærlinge og elever til jeres virksomhed.

Hvilke typer af lærlinge, der er relevant for din virksomhed, afhænger af hvilke type af arbejdsopgaver, som din virksomhed har. I DI Digitals dækkeserviet finder du lærlinge og elever, som er særligt relevante for it-afdelinger i alle typer af virksomheder samt it-virksomheder.

På bagsiden af dækkeservietten kan du læse om økonomien samt det praktiske ved at have en lærling/elev. Læs om DI's dækkeservietter

Hvis I har brug for hjælp eller rådgivning til at rekruttere en lærling, så meld jer ind i det nye gratis netværk  ”DI Lærepladsfællesskabet”. Her vil I løbende få en række værktøjer og mere viden om at uddanne. Kom med i fællesskabet på: Lærepladsfællesskabet

Hvis I har brug for anden hjælp, kan I kontakte juravagten eller erhvervsuddannelsesafdelingen i DI på telefon: 3377 3377. 

Stine Nørgaard Christensen
Skrevet af:

Stine Nørgaard Christensen