05.10.22 DI Digital Nyheder

Indstil din scale-up virksomhed til The Future Unicorn Award! Frist 13. Oktober

DigitalEurope uddeler igen i år Unicorn-prisen til den bedste scale-up virksomhed, der engagerer sig i de mange måder, hvorpå teknologi kan påvirke miljøet og/eller samfundet positivt.

Som medlem hos DigitalEurope, har DI Digital igen i år mulighed for at indstille et medlem til prisen, og dermed belønne den scale-up virksomhed, der har potentiale til at blive en kommende europæisk tech gigant.

Prisen er indført, med ønsket om at øge opmærksomheden på, at Europa og Danmark skaber for få digitale virksomheder, der vækster i betydelig grad.

Kriterierne for at kunne indstille sin virksomhed til Unicorn-prisen er, at den er en scale-up. En scale-up er en virksomhed, der har mindst 10 ansatte og som er vækstet med mindst 20%, hvad enten angår omsætning eller medarbejdere pr. år de seneste 3 år.

Du kan herunder indstille din virksomhed, hvis du mener, at det er jer, der skal vinde dette års Unicorn-pris, og derudover lever op til ovenstående kriterier. DI Digitals bestyrelse bestemmer herefter, hvem DI Digital sender videre til Bruxelles.

Indstilling af virksomhed skal ske inden den 13. oktober

Indstil din virksomhed til Unicorn-prisen

Find formularen her

Relateret indhold