12.12.22 DI Digital Nyheder

Virksomhedsportræt: Logpoint

Der er fart over feltet op til jul. Man skal både sørge for julemad, juletræ, gaver og julecookies. I anledningen af julen, har vi i DI Digital spurgt Jesper Zerlang, om hvad der især optager dem i juletiden, samt hvilke muligheder og udfordringer de står overfor i de kommende år.

Hvem er Logpoint, hvad laver I?

Logpoint hjælper organisationer med at styrke deres forsvar mod cyberangreb og svindel. Vi har samlet de essentielle teknologier SIEM, SOAR, UEBA og BCS i én platform.

SIEM samler og analyserer sikkerhedsdata. SOAR automatiserer efterforskningen af sikkerhedshændelser og hjælper analytikere med at automatisere håndteringen. UEBA bruger machine learning til at forbedre efterforskningen af usædvanlig adfærd. Og BSC giver visibilitet på tværs af IT-landskabet og forretningssystemer.

Når man bruger teknologierne samlet, kan sikkerhedsanalytikere hurtigere opdage, efterforske og håndtere sikkerhedshændelser. Simpelthen fordi den kontekstuelle information, der opstår, er uvurderlig og nem at handle på. Mere end 1.000 organisationer bruger Logpoint verden over til at beskytte deres digitale hjerter, og vi har kontorer i 11 forskellige lande.

Hvad optager jer især op til jul?

December er altid en travl måned for os. I år er der ekstra travlt, fordi EU vedtog det nye NIS2-direktiv i november. Direktivet øger minimumskravene til cybersikkerhed og ledelsen får direkte ansvar på området. Det har skabt et øjeblikkeligt behov for at topledelsen og de analytikerne, der til dagligt håndterer cybersikkerheden, er enige om cyber risici og måden man beskytter sig imod dem. Samtidig skærper direktivet krav til rapportering til myndighederne. Derfor er der en akut efterspørgsel efter vores cybersikkerhedsviden og -platform.

Logpoints platform samler og håndterer sikkerhedsdata automatisk, hvilket øger organisationers mulighed for proaktivt at opdage og reagere på sikkerhedsbrud betragteligt. Det betyder også, at platformen har den information, der er behov for, hvis man skal leve op til NIS2-reglerne. Her op til jul arbejder vi på at gøre det endnu nemmere at leve op til NIS2-rapporteringen ved at standardisere processen i Logpoint.

Og så julehygger vi selvfølgelig om vores medarbejdere. Vi har netop holdt vores årlige julefrokost, og da vi uddelte årets julegaver, hyggede vi os med æbleskiver og gløgg. Derudover har vi haft en familiedag, hvor vi inviterede medarbejdernes familie indenfor, og børn og voksne mødte julemanden, dekorerede honninghjerter og gik på skattejagt.

Hvad er jeres største muligheder og udfordringer i det kommende år?

De næste par år bliver spændende for Logpoint. Trusselsbilledet er dynamisk, som aldrig før, og de ondsindede aktører ændrer hele tiden deres måder at arbejde på. Vi kan godt mærke, at man på landets ledelsesgange er bekymrede, og derfor er vi stolte over for at kunne bidrage med en løsning, som er i stand til at opdage, hvis der er enten cyberkriminelle eller insidere, der skader virksomhedernes digitale infrastruktur, inden de laver uoprettelig skade.

Sikkerheden af forretningssystemer, såsom SAP, er en akilleshæl i mange organisationer. Sikkerhedsområdet er simpelthen ikke moden nok, og det håndteres isoleret fra den resterende cybersikkerhed, som er milevidt foran både når det gælder teknologi og forståelsen af trusselsbilledet. Det udnytter de cyberkriminelle, og derfor er det et område, som vi forventer meget af de næste par år. Logpoint er den eneste sikkerhedsleverandør på markedet, der kan forene sikkerhedsdata fra forretningssystemerne med sikkerhedsdata fra det resterende IT-landskab. Det betyder, at vi gør vores kunder i stand til at rive siloerne ned og bruge mere avancerede værktøjer til at beskytte de værdifulde data, der ligger i forretningssystemerne.

om logpoint

Logpoint har skabt en pålidelig, innovativ cyberskkerhedsplatform, som gør organisationer i stand til at trives i en verden med trusler, som hele tiden er under udvikling. Ved at kombinere sofistikerede teknologier og en dyb forståelse for kundernes udfordringer, støtter Logpoint arbejdet med cybersikkerhed og hjælper dem med at bekæmpe aktuelle og kommende trusler. LogPoint udbyder SIEM, UEBA, SOAR og SAP-sikkerhed i en komplet platform, som effektivt identificerer trusler, automatisk prioriterer og håndterer hændelser. Med hovedkontor i København og kontorer jorden rundt er Logpoint en multinational, multikulturel og inkluderende virksomhed.

Relateret indhold