15.03.22 DI Digital Nyheder

”Bestil en forsker” – og styrk din virksomhed med den nyeste viden fra forskningens verden

I forbindelse med Forskningens døgn 2022 kan virksomheder nu bestille en forsker, som kan gøre dem klogere på den nyeste viden fra landets førende forskere inden for mere end 250 forskellige emner – heriblandt mange spændende muligheder for at blive klogere på digitalisering. Forskningens Døgn finder i år sted den 23.-29. april.

Videnskabsfestivallen arrangeres af Uddannelses- og Forskningsministeriet. Forskningens Døgn gør det muligt for virksomheder at arrangere et foredrag med en forsker ganske gratis f.eks. i forbindelse med undervisning, arrangementer, medarbejdermøder, inspiration mv.

Og for DI Digitals medlemmer er der massere af foredrag, som giver indblik i digitaliseringen og nye teknologier. Du kan for eksempel høre om ” Would you trust af robot?”, ” Digitalization of public services in Denmark - Does it bring any value?” og “Lær at se verden gennem computerens øjne”.

Det er en oplagt mulighed for at få ny inspiration og nyttig forskningsbaseret viden om den digitale udvikling, som kan løfte videnniveauet i din virksomhed.

Du kan se en oversigt og tilmelde dig foredrag her: Foredragskatalog 2022 — Forskningens døgn.

Kravene for foredrag er lette at opfylde:

  • I skal kunne samle minimum tyve publikummer
  • Ved fysiske foredrag, arrangere lokale samt teknisk set-up til forsker. 
  • Ved online foredrag, arrangere digitalt mødelokale, såsom Zoom, Skype osv. 

Relateret indhold