FOTO; MiWire

11.03.22 DI Digital Nyheder

MiWire sender hjælp til Ukraine

Ruslands Invasion af Ukraine er desværre stadig i gang, og mens angreb og bomber fortsat rammer Ukraine, så sender flere virksomheder og lande både midler, medicinskhjælp mv. ned til Ukraine for at give en hjælpende hånd.

En af de virksomheder er vores medlem MiWire. MiWire vil nemlig sende 50 enheder til Ukraine, som skal hjælpe til med internetforbindelse i de krigsramte områder. MiWires udstyr kan dække op til 10-15 kilometer fra en mast, og med en mobiltelefon har man mulighed for at få dækning, såfremt man er et par kilometer væk fra en mast. Dertil har enheden indbygget WiFi-hotspot, så man har internetforbindelse, hvis man er inde for en radius på 300 meter. Det skal hjælpe folk i områderne til at kunne koble sig på internettet, når de er i nød.

MiWire gør derfor en altafgørende indsats for at Ukrainere i nød stadig kan kommunikerer med deres familier og omverden for at få nødvendig hjælp.

MiWire samarbejder med ’Bevar Ukraine’, og er i kontakt med FN i København, så udstyret bliver sendt afsted til de ramte områder i Ukraine.

”Vi har modtaget donationer fra private til yderligere 26 enheder udover de 50 som vi selv donerer og forventer at afsende dem d. 14 marts. Lokalt i Ukraine koordineres indsatsen med Gulsanna Mamediieva, direktør i ”Ministry of Digital Transformation of Ukraine” og data SIM kortene leveres lokalt af Kyivstar.”, fortæller David Fleischer, direktør i MiWire.

”I går modtog vi et letter of support fra Deputy Prime-Minister of Ukraine, Mykhailo Federov hvor de beder om donation af yderligere 1000 MiWire RouDem. Vi appellerer derfor til såvel private som danske og internationale hjælpeorganisationer om at kigge denne vej og hjælpe så meget som muligt.”, fortsætter han.

FOTO; MiWire

Vi er stolte af vores medlem, og opfordrer alle danske virksomheder til også at hjælpe Ukraine der, hvor de kan. 

Relateret indhold