17.03.22 DI Digital Nyheder

Test let og hurtigt din virksomheds beskyttelse af persondatabeskyttelse med Privacykompasset

Privacykompasset er tilbage i en ny udgave, og dét betyder, at I som virksomheder nemt kan få overblik over om jeres behandling af persondata opfylder loven.

Torsdag den. 10 marts 2022 blev Privacykompasset relanceret. Privacykompasset er en god  ven til at undersøge, om I har styr på GDPR og håndteringen af personoplysninger. Langt de fleste danske virksomheder behandler personoplysninger i et vist omfang, og Privacykompasset er  et værktøj til at få det fulde overblik over jeres tilgang til persondatabeskyttelse. Privacykompasset kan bl.a. hjælpe jeres virksomhed med at finde ud af, hvor I bør være særligt opmærksomme i jeres tilgang til personoplysninger og give gode råd.

Kompasset kræver ikke, at man er dataekspert, men er et værktøj som kan bruges nemt af alle typer af virksomheder, uanset størrelse eller om man lige er begyndt at behandle persondata. Såfremt din virksomhed allerede har benyttet sig af værktøjet før, kan det være en god ide at finde det frem igen, så I sikrer jer, at I har det fulde overblik over, hvad I aktuelt bør tage stilling til.

Privacykompasset er skabt af Erhversstyrelsen i samarbejde med Datatilsynet. 

Læs mere om Privacykompasset HER

Hvad kan det?

  • Få overblik over jeres tilgang til persondatabeskyttelse igennem en række spørgsmål om fx registreredes rettigheder og hvad I skal være opmærksomme på ifm. Kontrol af hjemmearbejde
  • Finde ud af, hvor I bør være særligt opmærksomme i jeres tilgang til personoplysninger
  • Få konkret feedback baseret på jeres svar
Morten Rosted Vang

Morten Rosted Vang

Fagleder, Digital ansvarlighed og cybersikkerhed

  • Direkte +45 3377 4707
  • Mobil +45 2291 5081
  • E-mail morv@di.dk

Relateret indhold