FOTO: Fra sidste års kåring. Vinder: DI Digital medlemmet Aguardio, som løb med prisen ved at udvikle en datadrevet sensor til brusebadet, som skal hjælpe os med at spare på vandet og reducere vores klimaaftryk.

20.04.22 DI Digital Nyheder

Har din virksomhed Danmarks bedste IoT-løsning?

Så er det jer vi søger! Den 29. september 2022 kåres årets bedste IoT-løsning i Danmark, og I har nu mulighed for at indstille jeres bud på årets IoT-løsning.

DI Digital vil i samarbejde med FORCE Technology, Alexandra Instituttet, DigitalLead, Ingeniøren og EOT – Electronics of Tomorrow kåre Danmarks bedste IoT-løsning. - Det finder sted på Digitaliseringsmessen den 29. september 2022.

IoT spiller en helt central rolle i den digitale transformation, og kan sikre at samfundet gennem digitalisering kan øge velstanden og bæredygtighed i samfundet. Og i DI Digital er vi ikke i tvivl om, at vores medlemmer besidder netop de skarpeste og mest innovative IoT-løsninger, og vi er derfor nu gået på jagt efter at finde den virksomhed som besidder Danmarks bedste.

Bæredygtighed, økonomisk forbedring og livskvalitet
I konkurrencen, der officielt løber fra den 21.april til den 31.maj, opfordrer partnerne alle virksomheder, brugere og leverandører af IoT-løsninger til at indstille deres bud på Årets IoT-løsning. Den 17. august vil de tre bedste kandidater blive offentliggjort i et finalefelt.

Som sidste år, vil bedømmelsen især lægge vægt på den værdi og effekt, de indstillede IoT-løsninger skaber for brugerne og samfundet, dvs. om løsningen skaber:
- Øget bæredygtighed
- Øget produktivitet/omsætning
- Bedre velfærd/livskvalitet

Erfaren dommerkomité skal kåre vinderen
Dommerkomiteen har stor indsigt i IoT-området og i digitaliseringen af virksomheder og samfund. De er både ansvarlige for udvælgelsen af de 3 finalekandidater samt kåringen af den endelige vinder.

I 2022 består komitéen af:
- Anders Struwe Mynster, FORCE Technology og leder af Nordic IoT Centre
- Carolina Benjaminsen, adm. direktør for DigitalLead
- Rikke Hougaard Zeberg, branchedirektør i DI Digital
- Jacob Høffer Larsen, specialkonsulent, Digitalisering og Teknologi, KL
- Mirko Presser, lektor ved Institut for Forretningsudvikling og Teknologi,
Aarhus Universitet
- Laurids Hovgaard, journalist på Ingeniøren med speciale i digitale teknologier.

Årets IoT-pris er et fantastisk vindue til at udstille de gevinster virksomheder og kommuner kan opnå, ved at satse mere på IoT-løsninger. Feltet af løsninger plejer at imponere med overraskende og innovative løsninger, der reelt løser konkrete behov for brugerne og i mange tilfælde også skaber mere bæredygtige løsninger. Jeg håber naturligvis at se et medlem fra DI Digital som vinder, så derfor en klar opfordring herfra til at deltage Rikke Hougaard Zeberg, Branchedirektør
Morten Kristiansen

Morten Kristiansen

Fagleder, Telepolitik

  • Direkte +45 3377 4808
  • Mobil +45 2437 0173
  • E-mail mokr@di.dk

Relateret indhold