09.06.22 DI Digital Nyheder

DI Digital vælger nye bestyrelsesmedlemmer

DI Digital, der er DI’s branchefælleskab for IT-, tele-, elektronik-, robot- og medievirksomheder, har holdt generalforsamling onsdag den 8. juni 2022, hvor der blev valgt følgende fem nye medlemmer til bestyrelsen.

Pernille Wendel Mehl, adm. direktør i Clio, der er den digitale læringsvirksomhed bag Clio-platformen, der dagligt bruges på over 85 pct. af de danske skoler. Clio har 130 ansatte i Danmark og Sverige og står både for digital udvikling af platformen og for at skabe engagerende og opdaterede undervisningsmaterialer. Pernille har tidligere været adm. direktør i Danske Lotteri Spil A/S og i reklamebureauet BBDO.

Charlotte Møller Andersen, adm. direktør og økonomidirektør i Cryptomathic, der er ekspert i udvikling af krypteringssoftware til sikring af data blandt andet inden for betalingsløsninger og digitale signaturer. Cryptomathic har ca. 85 ansatte, hvoraf 55 er på hovedkontoret i Aarhus. Charlotte har en finansiel baggrund og har tidligere arbejdet som revisor i PwC og i Arla Foods koncernøkonomi.

Søren Eskildsen, administrerende direktør i Trifork A/S, der, med hovedkontor i Schweiz, er en international IT-gruppe med fokus på udvikling af innovative softwareløsninger inden for Digital Health, FinTech og Smart Buildings. Søren er uddannet datalog og har arbejdet med teknik og ledelse i IT- og telesektoren siden 1993 og har siden 2009 været med på  Triforks vækstrejse fra 70 IT-talenter til nu langt over 1000 i 12 lande.

Thomas Kovsted, der tiltrådte 1. januar 2022 som adm. direktør i IBM Danmark med 1200 medarbejdere. Thomas har mere end 25 års erfaring fra tech-branchen - de seneste 20 år som international salgsleder for IBMs teknologiske forretning. Han står i spidsen for det nye IBM, der har strategisk fokus på vækst inden for Hybrid Cloud og AI. 

Jesper Eiby Christoffersen, CEO i Group Online, der er Danmarks største  web- og marketingbureau for SMV’ere med 200 medarbejdere. Jesper Eiby har tidligere været  CEO i Clio, der leverer digitale læringsmidler.  Før det var han i otte år en del af Googles ledelse i Danmark og Nordeuropa - blandt andet med ansvar for SMV-marketing.

På generalforsamlingen blev desuden genvalgt de 11 bestyrelsesmedlemmer, der i år var på valg.

Den nye bestyrelse genvalgte André Rogaczewski, adm. direktør i Netcompany A/S, som formand. Desuden blev  Lise Karstensen, Country Director for Nokia Denmark A/S, og Bo Lybæk, adm. direktør for GPV International A/S, valgt som de to næstformænd.

DI Digitals bestyrelse består herefter af 21 virksomhedsledere, der bredt repræsenterer de digitale delbrancher og ser således ud:

André Rogaczewski, adm. direktør, Netcompany A/S (formand)
Bo Lybæk, adm. direktør, GPV International A/S (næstformand)
Lise Karstensen, Country Director, Nokia Denmark A/S (næstformand)
Brian Gottorp Jeppesen, CEO, Mjølner Informatics A/S
Charlotte Møller Andersen, adm. direktør og økonomidirektør, Cryptomathic A/S
Claus Riekehr Møller, adm. direktør, Cadpeople A/S
Gorm Mandsberg, adm. direktør, Dubex A/S
Henrik Ernlund Pedersen, Country Manager Denmark & Head of Public Sales Nordic, SAS Institute A/S
Ingrid Mjøen,  Technology Cloud Leader Central Eastern Europe, ORACLE

Jesper Eiby Christoffersen, CEO, Group Online A/S
Kim Lehmann, Kamstrup A/S, adm. direktør
Lars Thinggaard, bestyrelsesformand, Veo Technologies ApS
Martin Lippert, Group CEO, GlobalConnect A/S
Michael Hjertebjerg, Regional President, Northern Europe, Universal Robots A/S
Michael Holm, adm. direktør, Systematic A/S
Mikkel Bardram, adm. direktør, EG A/S
Peter Revsbech, CEO, Ordbogen A/S
Pernille Wendel Mehl, CEO, Clio ApS. 
Sahra-Josephine Hjorth, Co-founder, CanopyLAB
Søren Eskildsen, CEO, Trifork
Thomas Kovsted, adm. direktør, IBM Danmark

DI Digital arbejder på at få de danske virksomheder gennem den digitale transformation i en tid præget af uro og usikkerhed og for at sikre de bedste betingelser de digitale virksomheder

Bo Hjuler

Bo Hjuler

Presserådgiver, journalist

  • Direkte +45 3377 3819
  • Mobil +45 2328 4912
  • E-mail boh@di.dk

Relateret indhold