29.06.22 DI Digital Nyheder

Gul førertrøje til den danske tech-branche

Sommeren er over os, og ligesom Tour de France cykelrytterne melder klar til hurtig start indtager den danske tech-branche den gule førertrøje med mere end 700 medlemmer i branchefællesskabet, DI Digital.

Startskuddet for 2022 har budt på positiv fremgang i væksten af medlemmer i DI Digital, hvor vi nu er mere end 700 medlemmer, der skal fremme en ansvarlig og bæredygtig brug af teknologi i Danmark.

 

Og dette vækker glæde i DI Digital, hvor vi har et stort ønske om at gøre Danmark til et digitalt foregangsland. Og alt tyder på, at vi er rigtig godt på vej.

 

For vi har høje ambitioner, og vi har endnu ikke passeret den gule målstreg, når det kommer til DI Digitals ambitioner for jer og for Danmark. I start juni afholdt vi generalforsamling, og der er i den forbindelse kommet nye medlemmer til den i forvejen kompetente bestyrelse, der det kommende år især vil sætte fokus på kompetence dagsordenen og grøn omstilling.

 

Og til det har vi brug for digitale virksomheder inden for alle sektorer og industrier, der kan skubbe nye teknologier, som metaverse, robotter, digitale tvillinger og meget mere ud i det private og offentlige. Dette gælder både byggeriet, elektronik, fremstilling og produktion, sundhedsindustrien og velfærdsområdet, transport, handel og mange flere. 

 

Vi er derfor glade for at kunne byde velkommen til en masse nye medlemmer i DI Digital i løbet af årets to første kvartaler – heriblandt Netflix Services Denmark, Astralis Management, KPMG P/S, Ordrestyring.dk, Unumed, Nordplaner, Fiks IT, Tracelink og mange flere. 

 

Vi glæder os til et godt samarbejde herfra og ser frem til at videndele, sparre og diskutere på tværs om, hvordan vi sammen kan løfte den digitale omstilling i Danmark. 

Esben Christopher Carbac Hansen

Esben Christopher Carbac Hansen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3561
  • Mobil +45 2894 2733
  • E-mail esha@di.dk

Relateret indhold