21.09.22 DI Digital Nyheder

DI Digital på Digital Tech Summit 2022!

Igen i år er DI Digital samarbejdspartnere på Digital Tech Summit d. 25.-26. oktober, og vi har sørget for at bringe spændende sessioner i spil på konferencen! Samtidig har vi sørget for, at du som medlem af DI Digital kan få 30% på din billet!

Digital Tech Summit

Digital Tech Summit er en konference for beslutningstagere, virksomheder, den akademiske verden, startups, investorer og studerende, som mødes for at diskutere, hvordan vi bygger en stærkere og mere modstandsdygtig grøn og teknologibaseret fremtid i Europa. Det er vigtigt at pointere, at den primære deltager kreds er fra universitetsverden og studerende, men at man i år gerne vil have det mere virksomhedsrettet. Sidste år var der 4000 registrerede deltagere.

Hovedtemaet i år for Digital Tech Summit er: “Building European Tech Resilience”, og fokuserer på teknologiens muligheder til at løse de store samfundsmæssige udfordringer, som vi står over for i Europa, såsom klimaændringer, sundhedspleje og sygdomsforebyggelse, produktion, sikkerhed mv.

Læs mere om Digital Tech Summit, og køb din billet her: Digital Tech Summit 2022 (eventbuizz.com)

DI Digitals program

DI Digital bringer i år en række vigtige temaer med os på konferencen.

Den 25. oktober afholder vi sessionen: Putting responsible AI to work: A new Danish ‘AI sandbox’ build on public-private partnerships, sammen med EY og Microsoft. 
Sammen inviterer vi alle interesserede til en åben debat om praktiske midler til at håndtere AI-risiko; hvordan en dansk kunstig intelligens-sandkasse bygger på traditionelle offentlig-private partnerskaber kan se ud; og hvorfor det at være tidligt på vej på dette område kunne give Danmark konkurrencefordel


Den 26. oktober 
 sætter vi fokus på to vigtige temaer: Den akutte mangel på it-kompetencer og den data-drevne virksomhed. Og derudover kårer vi årets bedste datalogi speciale 2021!

Den første session vi sætter i gang på scenen er: The need for digital talent – how do we close the gap? Kl 10.00-11.15.

Branchedirektør i DI Digital, Rikke Hougaard Zeberg byder velkommen, og senior manager fra Rambøll, Thomas Fjeldberg sætte scenen med hovedpointerne om behovet for it-specialister fra en analyse, Rambøll har lavet for os. Herefter vil rektor på ITU, Per B. Brockhoff tale om, hvad universiteterne kan gøre for at afhjælpe problemet. Country manager i SAS Institute Henrik Ernlund, vil fortælle om, hvordan virksomhederne navigerer gennem problemet. Til sidst slutter vi af med en paneldebat.

Den 26. oktober kårer vi årets bedste datalogi speciale 2021 - sammen med IDA IT kl. 12:00-12:45. 

Her kan du møde vores tids mest lovende datalogitalenter. De nominerede specialer vil blive præsenteret af deres forfattere, og bedømmelsesudvalget vil motivere årets tildelte speciale. 
Prisen overrækkes af branchedirektør for DI Digital, Rikke Hougaard Zeberg.


Den anden session vi har sat i verden på konferencen er: the data-driven company kl. 14.00-15.15.

Vores branchedirektør åbner scenen, og kommer ind på hvordan en ny dataøkonomi udfolder sig. Hernæst vil development manager, Claus Jelle fra Telia, fortælle om, hvordan man transformere mobilnetværks data til værdi. Michael Harboe, CEO i Virsabi vil tale om, hvordan metaverse genererer nye muligheder, hvorefter Immeo vil fortælle, hvordan virksomheder bliver mere data drevne. Mikael Jensen, direktør for D-mærket, vil lære os, hvordan virksomheder kan få D-mærket og formidle digital tillid til deres kunder og forbrugere. Murat Kulahci, lektor på DTU, vil fremvise, hvordan vi kan bruge dataanalyse til fremstillingsprocesser. Sessionen sluttes af med en debat.

 

DI Digitals stand for medlemmer.

I år har vi i DI Digital tilkøbt et område, hvor 8 medlemsvirksomheder har fået pladser til at opstille deres egne stande.

”Vi er rigtig glade for, at vi har fået mulighed for at tilbyde vores medlemmer et område, hvor de har mulighed for at fremvise deres forretning og dem selv. Det er oplagt at netværke og skabe nye forretningsmuligheder på Digital Tech Summit” – Rikke Hougaard Zeberg, Branchedirektør i DI Digital.

Rabat

Medlemmer af DI Digital kan få 30% på deres billet. Skriv til cebt@di.dk for rabatkode. 

Relateret indhold