23.01.23 DI Digital Nyheder

Årets IoT-pris 2023

Danmarks bedste IoT-løsning skal kåres for tredje år i træk

Igen i år hylder vi virksomheder, som ligger inde med IoT-løsninger, der forbedrer det danske samfund. Ligger du inde med årets bedste IoT-løsning? Så er det nu, du skal indstille din løsning!

IoT-løsninger er en vigtig grundsten i den digitale transformation og giver grundlaget for, at vi kan forbedre velfærden, bæredygtighed og livskvaliteten i vores samfund, virksomheder og kommuner. Derfor kårer DI Digital igen i år i samarbejde med DigitalLead, EOT – Electronics of Tomorrow og Ingeniøren Danmarks bedste IoT-løsning. Prisen uddeles d. 10. maj ved elektronik- og teknologibranchens mødested i MCH Messecenter Herning.

Årets IoT-pris er en årlig begivenhed, der tjener formålet at inspirere og motivere hele det danske IoT-økosystem, herunder løsningsejerne, slutbrugerne og IoT-leverandørerne.

”Årets IoT-pris er et fantastisk vindue til at udstille de gevinster, virksomheder og kommuner kan opnå ved at satse mere på IoT-løsninger. Feltet af løsninger plejer at imponere med overraskende og innovative løsninger, der reelt løser konkrete behov for brugerne og i mange tilfælde også skaber mere bæredygtige løsninger. Jeg håber naturligvis at se et medlem af DI Digital som vinder, så derfor en klar opfordring herfra til at deltage”, siger Rikke Hougaard Zeberg, DI Digital.

Dette års dommerkomité består af:

  • Camilla Føns Mortensen, IoT Community Lead, Nordic IoT Centre
  • Rikke Hougaard Zeberg, branchedirektør i DI Digital
  • Søren Nørgaard Madsen, specialkonsulent, Digitalisering og Teknologi, KL
  • Mikro Presser, lektor ved Institut for Forretningsudvikling og Teknologi, Aarhus Universitet
  • Laurids Hovgaard, journalist på Ingeniøren med speciale i digitale teknologier

Årets IoT-pris 2023 kåres i regi af Nordic IoT Centre, som drives af de to GTS-virksomheder FORCE Technology og Alexandra Instituttet i samarbejde med aktører og partnere fra det digitale innovationslandskab i Danmark.

Hvilke kriterier bedømmes IoT-løsningerne efter?

Løsningerne bedømmes efter den effekt, som de har skabt – for brugerne og/eller ejeren. Disse overordnede typer af værdi vægter højt:

– Øget bæredygtighed

– Øget produktivitet/omsætning

– Bedre velfærd/livskvalitet

– Skaleringsmuligheder og løsningens potentiale

Læs mere om, hvordan du indstiller din IoT-løsning her:
Indstil kandidat 2023 - Nordic IoT Centre

 

Lukas Olivier Le Gal
Skrevet af:

Lukas Olivier Le Gal

Relateret indhold