18.01.23 DI Digital Nyheder

Govtech og offentlig digitalisering – DI Digital lancerer nyt forum

DI Digital har netop lanceret et nyt forum for govtech og offentlig digitalisering der skal skabe videndeling og dialog mellem aktører inden for offentlig digitalisering. Det nye forum taler ind i DI Digitals målsætning om en klar national ambition for dansk govtech.

Forum for govtech og offentlig digitalisering er åbent for alle medlemmer af DI Digital, der beskæftiger sig med levering af digitale løsninger til offentlige kunder. Medlemmerne spænder bredt fra mindre lokale start-ups til store internationale virksomheder.

Virtuelle calls skal skabe dialog om aktuelle emner

Forummets primære aktivitet er virtuelle månedlige ”Calls”, hvor vi i samarbejde med væsentlige aktører diskuterer aktuelle og centrale temaer inden for govtech og offentlig digitalisering. Et ”Call” er et kort virtuelt netværksmøde med et specifikt tema, som omdrejningspunkt. Dertil vil der være et eller flere oplæg fra inviterede gæster samt god tid til dialog mellem deltagerne ud fra den overbevisning, at dialog mellem de mange aktører – på tværs af sektorer – vil være med til at udvikle området.

Som medlem af forummet vil du løbende blive opdateret på aktuelle temaer inden for govtech og offentlig digitalisering samt få adgang til dialog med relevante aktører på området.

Forum for govtech og offentlig digitalisering erstatter DI Digitals gamle netværk ”Netværk for digital velfærd og offentlig digitalisering”. Som tidligere medlem af ”Netværk for digital velfærd og offentlig digitalisering” er du derfor automatisk medlem af det nye forum.

Første call bliver sammen med KL og Danmarks Ambassade i Nederlandene

Invitationerne til det første Call er allerede sendt ud. Her får vi besøg af Marie Aggerstrøm Hansen fra KL, som vil fortælle om det nye kommunale teknologipartnerskab, der skal hjælpe til med skaleringen af modne teknologier i kommunerne. Ligeledes har vi inviteret Christian Boe Hansen fra Danmarks Ambassade i Nederlandene med, som ud fra en ny undersøgelse vil gøre os klogere på markedsmulighederne i Nederlandene for danske GovTech virksomheder.

hvad betyder govtech?

Begrebet govtech dækker over digitale og teknologiske løsninger, der løfter og nytænker de offentlige opgaver og services til gavn for hele samfundet og åbner vækst- og eksportmuligheder for involverede iværksættere og virksomheder

Tag gerne kontakt!

Jacob Høffer Larsen er chefkonsulent i DI Digital og ansvarlig for offentlig digitalisering og dermed for dette forum. Tag fat i Jacob, hvis du har spørgsmål, forslag til indhold eller lignende. 

Kontaktinformation findes nederst på siden. 

Jacob Høffer Larsen

Jacob Høffer Larsen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3479
  • Mobil +45 5170 5926
  • E-mail jahl@di.dk

Relateret indhold