FOTO: LOMWAS

15.02.23 DI Digital Nyheder

Indstillingen til Årets IoT-løsning 2022 har givet LOMWAS flere nye kunder

LOMWAS blev indstillet til Årets IoT-pris 2022 med deres IoT Cleaning softwareløsning, som hjælper erhvervslivet med datadrevet planlægning af rengøring. Efter nomineringen har LOMWAS fået flere nye henvendelser vedrørende deres produkt.

I 2022 kom LOMWAS i top 3 i kåringen af Årets IoT-løsning 2022. De havde indstillet deres IoT Cleaning softwareløsning, som smider faste rengøringsskemaer for rengøringspersonalet i skraldespanden. Gennem sensorer kan rengøringspersonalet i stedet se, hvor der er behov for at gøre rent.

”Vi var meget stolte af at komme med i top 3 i kåringen af Årets IoT-løsning 2022. Vi hev en flot anden plads hjem, og det ser jeg som en sejr. At vi var nomineret gjorde nemlig, at vores produkt er blevet mere velkendt hos nye potentielle kunder. Vi har fået henvendelser fra både forhandlere, som vil teste og sælge vores produkt, og kunder som ønsker at gøre brug af vores IoT-løsning” - Knud Erik Petersen, Founder, LOMWAS.

Men det er ikke kun nye forhandlere eller potentielle kunder, som LOMWAS fik ud af sin nomination. Ifølge Knud Erik Petersen, har de også fået en masse ny viden, som de kan tage med hjem og gøre brug af i forretningen.

”I LOMWAS har vi fået en masse ny viden med i bagagen fra nomineringen til Årets IoT-pris 2022, da vi har lært meget af de andre nominerede. Jeg synes jo, at det er vigtigt, at man ikke isoleret kigger på sin egen virksomheds industri, men lærer af, hvordan man bruger IoT-løsninger i andre brancher og industrier. De andre nomineredes løsninger inspirerede os meget, og gav os gode input til videreudviklingen af vores eget produkt.” - Knud Erik Petersen, Founder, LOMWAS.

Hvem er LOMWAS?

Knud Erik Petersen har 30 års erfaring i rengøringsbranchen. Han har derfor selv set, hvordan flere virksomheders rengøringsprocedurer ineffektivt gør rent i alle lokaler og etager – uden der var behov for det. Derfor startede han udviklingen af IoT Cleaning.

”Jeg så på virksomhedernes skemaplanlægning af deres rengøring, og jeg kunne ikke lade vær med at tænke, at det kunne gøres meget mere effektivt og bæredygtigt ved brug af sensorer! Vores IoT Cleanings softwareløsning vender hele systemet om rengøring på hovedet. I stedet for et fast rengøringsskema, som personalet gør rent efter, så indsamles der data gennem sensorer, der fortæller personalet, hvor der er behov for rengøring, og hvor der ikke er. Vi har eks. installeret vores sensorer hos Syddjurs Kommune, og de forventer at sparre 20% på deres rengøring med vores løsning.” - Knud Erik Petersen, Founder, LOMWAS.

Få indblik i, hvordan ny teknologi og data sætter en ny retning for rengøringsplanlægning her. 

I år kåres årets IoT-løsning atter igen.

Årets IoT-pris er en årlig begivenhed, der tjener formålet at inspirere og motivere hele det danske IoT-økosystem, herunder løsningsejerne, slutbrugerne og IoT-leverandørerne.

Sidder du inde med et god IoT-løsning, så er det nu, at du skal indstille den. Der er nemlig åbning for ansøgninger til Årets IoT-løsning 2023 indtil d. 17. marts. 

Læs mere og indstil din IoT-løsning her

 

 

Relateret indhold