30.05.23 DI Digital Nyheder

Er din virksomhed forberedt til den næste krise?

Når din virksomhed står ansigt til ansigt med en krise af mere eller mindre truende art, er det vigtigt at have redskaberne til at stå imod med og være forberedt.

DI Digital har i de seneste år set, hvordan økonomiske kriser og pandemier kan ramme virksomheder hårdt. Og det er særligt SMV’erne, der er udsatte overfor denne form for pludseligt omvæltende begivenheder.

Derfor stiller vi nu en vifte af gratis værktøjer, der kan hjælpe din virksomhed med at blive mere modstandsdygtig i turbulente tider til rådighed. Projektet er støttet af Industriens Fond, og er gennemført i samarbejde mellem Dansk Industri, Tryg Forsikring, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut (DBI).

”Modstandsdygtighed overfor forskellige former for kriser er med til at styrke virksomhedens konkurrenceevne, så det er vigtigt, at man som SMV er forberedt på håndtering af potentielle kriser. Vi giver derfor nu med en række gratis værktøjer til at tage de første skridt og få fokus på virksomhedens forretningskontinuitet i krisesituationer”, siger Morten Rosted Vang, fagleder i DI Digital for cybersikkerhed og digital ansvarlighed

Værktøjerne dækker forskellige behov, men fællesnævneren for dem alle er, at de kan styrke virksomhedens modstandsdygtighed. Af de forskellige behov værktøjerne skal dække, nævnes blandt andre:

  • Robusthedsmåling: Der kan måle din virksomheds robusthed mod kritiske hændelser.
  • Beredskabsplan: Der kan tages i brug, når ekstraordinære hændelser rammer virksomheden
  • IT-beredskabsplan: Der hjælper din virksomhed til at navigere fx under et cyberangreb

DBI og DI Digitals nye værktøjskasse giver danske SMV’er ressourcer til foregribelse og håndtering af kriser på forretningskritiske områder i tilfælde af f.eks. leveringssvigt, cyberangreb, naturlige katastrofer, økonomiske kriser, osv.

Du kan ruste din virksomhed og tilgå værktøjerne her.

Relateret indhold